FARBA DO WŁOSÓW BEZ AMONIAKU

poszukuje farby do wlosow bez amoniaku ktora pokrylaby siwe wlosy . Moze jakies sugestie co do firmy i rodzaju??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: FARBA DO WŁOSÓW BEZ AMONIAKU

polecam farby INOA - nowość z Loreala tel. 58/682-06-63 , bez amoniaku i 100% pokrycie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

klamstwo

farny inoa sa z amoniakiem i nie pokrywaja siwych wlosow , chyba ze inoa supreme !!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nowe włoskie profesjonalne farby Alter Ego
tel. 58/5121130

Polecam INOA, koloryzację XXI w. tel. 605 766 277

farby INOA macie w gotowych zestawach - do użycia w domu? wszystkie kolory? jakie ceny?

ktoś z Gdańska?

ogólnie interesują mnie farby L'oreal - ale nie wiem czy INOA czy LUO COLOR

Tego nie ma w gotowych zestawach do domu. Wyłącznie w certyfikowanych salonach fryzjerskich Loreal Expert. INOA jest jak zauważył ktoś wyżej koloryzacją XXI wieku. Rewelacja dla mnie.
Podałam ci telefon na początku wątku - zadzwoń , zapytaj i się umów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

w sklepie nie - ale na Allegro są takie zestawy :)

np. http://allegro.pl/inoa-loreal-farba-nowosc-kompletny-zestaw-4-szt-i1577890099.html
http://allegro.pl/loreal-inoa-farba-zestaw-aktywator-zel-szampon-hit-i1584457878.html
a tu nawet z Gdyni :) http://allegro.pl/loreal-farba-inoa-zestaw-do-koloryzacji-hit-i1586545540.html

Bzdura

INOA SUPREME, pokrywa w 100 % siwe włosy.
Jestem fryzjerką, ale tam gdzie pracuje nie mamy tych farb, są u mojej koleżanki w salonie DIAMOND

to klamstwo !!!!!!!!!!! inoa to farby z amoniakiem !!!! i wcale nie sa dobre!! i nie pokrywaja siwych wlosów , nawet inoa supreme nie pokrywaja tak jak te wcześniejsze supreme

Ja uwazam, ze inoa sa dobrymi farbami, sama uzywalam je przez dluzszy okres czasu, aczkolwiek na siwe wlosy bardziej polecalabym Ci luo z loreala.

moze i inoa jest bez amoniaku nie wiem ale wiem jedno bo mialam robione tak szybko kolor nigdy mi sie nie spłukiwał!!!!!! masakra 3 mycia inny kolor (mam blond). Ostatnio miałam robione nieznana firma SCREEN chyba włoska i podobno tez bez amoniaku.

Screen fatby Sa brz amonisku piurese oraz lighyiny

a propos farb do włosów, ja szukam jakiejś kobietki z Chełmu która potrafi kłaść farbę na włosy, bo żadna z moich znajomych nie potrafi ....

To działa i robi różnicę - https://www.fryzomania.pl/blog/sposob-na-siwe-wlosy-bez-farbowania-top5-najlepszych.html
A jak widać, metody są różne, nie każdemu pomaga to samo. Trzeba z głową podejść do podejmowanych decyzji.
Jak to widzicie?

a czy polecacie hennowanie włosów? marzy mi się chłodny ciemny brąz, ale boję się, że henna wyjdą mi rudawe odblaski. Polecicie coś?

ostatecznie zdecydowałam się na henne khadi ash brown, dam póżniej znac jak efekty :)

Jak bez amoniaku to polecam hennę, to ziołowa mieszanka, która naturalnie farbuje włosy. ;)

Inne tematy z forum

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Zioła na hermoroidy (8 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...