Max - ocena (1) Dziękuję za pomoc z doborem pompy ciepła Vaillant. Polecony przez hurtownie... Max marek88 - ocena (1) wszystko wytlumaczone od a do z bez naciskania na konkretnego producenta,... marek88 JJ - ocena (1) Jedyne miejsce w okolicy z możliwością obejrzenia i zakupu pompy ciepła... JJ
jonek - ocena (1) jedyne miejsce w tej części kraju z autoryzacją na pompy ciepła samsung... jonek wit - ocena (1) duży wybór, na spokojnie można popatrzeć i o wszystko zapytać pracownikow,... wit janek1989 - ocena (1) Duży wybór, szczególnie w salonie w gdansku ale jak ktos ma blizej do gdyni... janek1989 Łukasz Krukowski - ocena (1) Serdecznie polecam zakupy w Femax. Łukasz Krukowski MA - ocena (1) przychodze z niedziałającą spłuczką niewiadomego pochodzenia, a panowie w pół... MA Marta - ocena (1) Doradztwo na wysokim poziomie. Jest czas porozmawiać o kabinach, obejrzeć... Marta Grzegorz - ocena (1) od niedawna robię wykończeniówki w trojmieście i tutaj zawsze moge liczyć na... Grzegorz Czarek - ocena (1) Wziałem płytki do łazienki kibelek i całą kabine i wszystko sprawnie kupione,... Czarek Ela - ocena (1) Potrzebowałam doradzenia co by mi pasowało do łazienki i jestem zadowolona.... Ela Adam - ocena (1) Od lat tu przyjeżdżam. Mam swojego opiekuna co doradzi ws zamienników, do... Adam Mrozoo - opinia (1) zależało mi na pompie ciepła samsung by powiązać z pozostałymi elementami ich... Mrozoo Tomasz - opinia (1) Zdecydowanie odradzam zakupy i wspolprace z ta firma. Firma glownie... Tomasz Marta - opinia (1) Warto tam kupować i negocjować ceny Marta polecam (1) super, ceny konkurencyjne ( np miski ustepowe, ktore kupilam, ok 150zl taniej... Anita Nigdy więcej (1) Pan który tam pracuje jest tam chyba za karę, z laską się odzywał.. Przyszłam... Marika Jakość produktów nie odpowiada temu co prezentują przed zakupem (1) Brak możliwości reklamacji baterii z wadą fabryczną którą jest nierówno... Andrzej S Super (1) Porządna hurtownia, dobre zaopatrzenie, ceny można negocjować! Możliwy... kb-tcw