FENESTRA -POLECAM

razem z żona zastanawialiśmy sie nad vetrexrem i jeszcze kilkoma firmami , musze przyznac ,że cenowo byli najdrożsi , ich profil v 90+ był praktycznie w cenie okien drewnianych i sporo droższy od vo90+ innych producentów , przy naszym domku rozpiętośc cen wachała sie w granicach 7 tyś , postanowiliśmy jednak zaufać marce którą zbudował producent z tczewa . podczas rozmowy na budowie handlowiec szczegółowo wyjaśnił nam kilka istotnych różnic oraz nowinek technicznych dotyczących montażu , czym przekonał nas o swoim profesjonaliżmie . kiedy przyjechały okna na budowe widząc je widać odrazu za co się płaci ,montaż przebiegł dosyc sprawnie (mam nadzieje ,że rzetelnie , takie rzeczy wychodzą po czasie ) , . po kolejnych etapach budowy pojawiły się w niektórych oknach problemy z otwieraniem , po interwencji w salonie dowiedziałem się ,że takie ,żeczy to jest coś normalnego w nowym budownictwie ,że budynek jeszcze pracuje i takie rzeczy się zdażaja , obiecano mi ,że serwisant przyjedzie na drugi dzień , przyjechał po tygodniu .i tu jest tak naprawde największe zastrzeżenie z mojej strony .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: FENESTRA -POLECAM

WITAM
JESTEM W TRAKCIE KUPNA OKIEN , ZASTANAWIAM SIĘ NAD FIRMA VETREX , CZY MÓGŁBY PAN DOPRECYZOWAĆ FACHOWOŚĆ MONTAŻU , PONIEWAŻ POD TĄ FIRMA ZNAJDUJE SIĘ NEGATYWNY WPIS O MONTAŻYSTACH ... BARDZO MNIE TO INTERESUJE , OKNA TO NIE WSZYSTKO ..........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0