Vetrex-Fenestra

Okna i parapety

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 165

Anna - ocena (1) Zdecydowanie nie polecam. Przy zamawianiu okien było ok. Teraz, gdy... Anna Beata - opinia (1) Kupiłam bramę garażową. Wszystko w porządku. Pani doradziła mi na co trzeba... Beata !!! (2) Unikajcie tej firmy i jakichkolwiek zamowien u nich! Okna zle wymierzone... buczo
Iza - opinia (1) Ciąg dalszy przygód z tą słabą firmą -zgodnie z umową przy zakupie okien... Iza Anna J. - opinia (1) W salonie Fenestra spotkałam się z bardzo profesjonalną obsługą oraz fachowym... Anna J. Odradzam (1) Okna Vetrex ok, ale jakość usług Fenestra to tragedia. Przepłaciłem za okna... Klient Słabo (2) Okna z wyglądu ok. Jednak gdy zrobiło się zimo zauważyłem przedmuch w oknach... Remontowiec mocno średnio (2) Słaby kontakt z właścicielami, przerzucają się między sobą odpowiedzialnością... klient Okna Vetrex z montażem - polecam (1) Zamówiłam okna Vetrex z montażem, wszystko bez zarzutu - miła i fachowa... Anna B. szczerze polecam (1) Długo zastanawiałam się, czy skorzystać z oferty Vetrex-Fenestra głównie ze... Barbara K. Profesjonalny salon (1) Po okna wybrałem się do tego salonu z polecenia kolegi z pracy, który był... Paweł szkoda słów (1) Zgadzam się z poprzednimi negatywnymi opiniami klientów tego salonu. Obsługa... bill nie polecam (1) Obsluga na pierwszy rzut oka bardzo profesjonalna produkt również godny... klient klient - opinia (1) Obsluga na pierwszy rzut oka bardzo profesjonalna .......produkt rowniez... klient SALON FENESTRA (1) OD WIZYTY NA BUDOWIE PO MONTAŻ WSZYSTKO PRZEBIEGAŁO DOSŁOWNIE REWELACYJNIE ,... DOCIEKLIWA :) FENESTRA -POLECAM (2) razem z żona zastanawialiśmy sie nad vetrexrem i jeszcze kilkoma firmami ,... ROMAN .N okna super (1) jestem zadowolona z okien vetrexu jak i z ich montażu. obsługa produktywna... Klinet upierdliwiec - opinia (1) Okna Firmy Vetrex super ale tracą dużo przez kiepskie ekipy montujące. Może... upierdliwiec