FIRMA DNO
Nie polecam innym tego dewelopera, (...) umowy skonstruowane wyłącznie na swoją korzyść. Przy podpisaniu umowy zarzekają się że będzie tak pięknie, są tak uprzejmi( że użył bym innego słowa), jednak po podpisaniu, sytuacja ulega zmianie. Na początku nawet pomyślałem że to jakiś wał zabrali mi 10% a teraz to tylko do sądu po swoje. Budować będą, ale już na swoich warunkach, czyli najtańsze materiały, fachowcy z łapanki. Krótko mówiąc Gant to żaden dewelper (...). Wiem że buduja teraz na malczewskiego, wiem również, i spotkałem się z opinią negatywną dotyczącą tego dewelopera. Mam nadzieję że nastepni potencjalni klienci zapoznają się z opinią o tym deweloperze i tu polecam forum MYŚLIWSKA PARK, w pełni się zgadzam z tymi ludźmi, są tak rozdrażnieni że kłóćą się między sobą , no i można sobie wyobrazić co ten deweloper spowodował że taka jest napięta sytuacja. PROPONUJĘ, Z UMOWĄ DO NOTARIUSZA A TREŚĆ UMOWY SPORZĄDZIĆ NA WARUNKACH KUPUJĄCEGO, I WAŻNE ZAŁĄCZNIK WYKOŃCZENIE WINNO BYĆ PRECYZYJNE , BO PÓŹNIEJ WYBUDUJE Z CZEGO MU SIĘ PODOBA. JESZCZE RAZ WYRAŻĘ SWOJĄ OPINIĘ FIRMA GANT DEVELOPMENT TO DNO.