cudów nie oczekujcie (1) Kupilismy mieszkanie na Sokołowskiej w Warszawie. Termin oddania... zgredzik Gant-Kant (5) Nie polecam dewelopera!!! Mógłby się wykazać, szczególnie, że to jego... mieszkanka Deweloper na 5 (1) Kupiłem niedawno mieszkanie u tego dewelopera i jestem pozytywnie zaskoczony... Wirek
Kant - nic więcej (4) Deweloper Gant, poza oczywistym faktem wielu niedociągnięć i unikania... Wiggl największa głupota mojego życia ! (1) chyba gorzej trafić nie można. Zalania,mnóstwo usterek,brak powagi podczas... GŁUPOTA ŻYCIA LUDZIE - CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE SA WYSSANE Z PALCA!!! TEN DEVELOPER ROBI SOBIE... KLIENT KANTA mimo wszystko (1) Ja jednak będę bronił dewelopera. Tak się złożyło, że jako jeszcze nie... mieszkaniec dobra oferta cenowa (2) w tej chwili chyba to najlepsza, przystępna inwestycja w Gdańsku.Dobra... Krisss FIRMA DNO (4) Nie polecam innym tego dewelopera, (...) umowy skonstruowane wyłącznie na... tomek Gant=Kant (1) Robią wszystko pod gorke.Jakosc wykonania czesci wspólnych mizerna. Blokują... :( SZKODA NERWÓW (1) No niestety, na początku broniłam dewelopera i byłam sceptycznie nastawiona... mieszkaniec osiedla UWAGA!!! Gant-Kant (1) Przecieki, zalania, miesiącami ciągnące się naprawy to prawdziwa twarz Ganta... JogiBabu Myśliwska Park (1) Sam proces zakupu miły i przyjemny do czasu podpisania umowy przedwstępnej,... Miszkanka Myśliwska park drugi etap (6) liczę że drugi etap pójdzie sprawnie i szybko będę mógł zacząć urządzać swoje... kijek Niezadowolony klient (1) Brak jakichkolwiek terminowosci, termin oddania M odwlekany pare mscy, przy... procek PROSZĘ TO PRZECZYTAĆ !!! (1) Poniższe trzy opinie są prawdopodobnie wpisane przez pracowników biura Gant... Mieszkańcy Myśliwska Park (3) Na osiedlu tego dewelopera mieszkam kilka miesięcy, sam proces zakupu i... Filip M. ŚMIETNIK POŚRODKU PATIO - OSTATNI BUDYNEK "D" - sprawka firmy DOMUS ---- czytaj!!!! (4) Firma DOMUS, która projektowała osiedle Myśliwska Park wspaniałomyślnie... oszukany klient Kanta :( PROMOCJE U GANTA (2) Hej, piszcie z jakich promocji skorzystaliście? Teraz jest kasa pełna gotówki... Helga FIRMA NASTAWIONA NA ZYSK KLIENT NIE LICZY SIĘ (3) We wrześniu zdecydowałam się na zakup mieszkania mysliwska park( gant),... Kasia