liczę że drugi etap pójdzie sprawnie i szybko będę mógł zacząć urządzać swoje M, do tej pory jestem zadowolony z Ganta i mam nadzieję że tak zostanie:)
01
Re: drugi etap
~Basia
(14 lat temu)
Ja też mam taką nadzieję, że nie będzie żadnych opóźnień. Patrząc ogólnie teraz na nowe osiedla Ganta, to wydaje mi się, że to jest najładniejsze - proste, eleganckie, nowoczesne. Już się nie mogę doczekać mieszkania tam:)
02
~zeb
(13 lat temu)
albo nie wiesz, co piszesz
albo siejesz propagandę
:D
20
~zeb
(13 lat temu)
albo nie wiesz, co piszesz
albo siejesz propagandę
:D
no albo dałaś się wrobić Kantowi..
20
~Jake
(13 lat temu)
Ponoć u wszystkich deweloperów są problemy, a lepszych od gorszych poznaje się po tym jak je rozwiązują. Pierwszy etap ma dużo poważnych problemów i czekamy jak zostaną rozwiązane. Potencjalnym klientom drugiego etapu polecam obserwować co dzieje się z pierwszym. Nie radzę podejmować decyzji "w ciemno", bo mimo iż, część rzeczy zrobionych jest wyjątkowo dobrze, to inne w chwili obecnej całkowicie kompromitują dewelopera. Na szczęście wszystko da się poprawić.
11
~niezadowolony klient
(13 lat temu)
ja tez bylem zadowolony,......dopoki nie doszlo do odbioru mieszkania.....po tym fakcie zaczela sie cala prawda....raczej nie jest przyjemna :( rok czasu i ciagle problemy brak usunietych usterek z dnia odbioru mieszkanai do dzisiaj....