FLUENT - Szkolenia Językowe

Szkoły językowe

Gdańsk, Tysiąclecia 25B/2

Lydia Chatelain - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona: lekcje sa interesujace, nauczyciele maja... Lydia Chatelain Wanda - ocena (1) super szkola: profesjonalni nauczyciele i swietnie prowadzone lekcje Wanda Kamil - ocena (1) Profesjonalne podejście do klienta. Kamil
Agnieszka - ocena (1) Córka od zeszłego roku uczęszcza chętnie na zajęcia, twierdzi że są ciekawe i... Agnieszka Uczeń - ocena (1) Bardzo fajni lektorzy, zajęcia również online, pełen profesjonalizm. Uczeń Uczeń - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zajęć w tej szkole. Napewno będę kontynuować... Uczeń Jan - ocena (1) Pełny profesjonalizm, zaangażowanie,fajny lektor, który motywował dzieciaki.... Jan Rodzic - ocena (1) Mogę szczerze polecić tą szkołę. Moje dzieci uczęszczały tam przez wiele lat... Rodzic zadowolony rodzic - ocena (1) Syn i córka uwielbiają zajęcia. Z relacji dzieci wynika, że każda z lekcji... zadowolony rodzic J.Z. - opinia (1) Wysoko oceniam współpracę z firmą Fluent Szkolenia Językowe i z cała... J.Z. Agnieszka - opinia (1) Szkoła językowa godna polecenia. Moje dzieci chętnie uczestniczą w zajęciach... Agnieszka Paweł - opinia (1) Uczęszczam na zajęcia od dłuższego czasu do grupy dla dorosłych i jestem... Paweł Jakub - opinia (1) Swietna szkoła językowa, szybko można się nauczyć języków szczerze polecam Jakub Niezadowolony - opinia (2) Kurs językowy dla dzieci to totalna pomyłka. Nauczyciel kompletnie nie... Niezadowolony Polecam (1) Ja korzystam z oferty tej szkoły od kilku lat i jestem bardzo zadowolony i... Student Pełen chaos, dramat (1) Jest 7 października, a zajęcia jeszcze się nie rozpoczęły! Najpierw było... Piotr polecam (1) Od kiedy nasza firma korzysta ze szkoleń językowych Fluent w zakresie... Jan Pozytywnie (1) Uczęszczam na zajęcia w firmie a moje dziecko do grupy w szkole. Mam same... Anna a ja nie polecam (1) Kontakt z Pania Dyrektor szkoły bardzo trudny. Nie ma możliwości dogadania... mama ucznia Polecam, jestem zadowolona z nauki (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki w szkole Fluent. Moje dzieci uczęszczają na... Barbara