zadowolona klientka - opinia (1) Do biura trafiłam poprzez ogłoszenie nieruchomości która mnie zainteresowała.... zadowolona klientka Monika Drywa - opinia (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa. Pani Tamara konkretna i rzeczowa, z... Monika Drywa Joanna z Kosakowa - opinia (1) Polecam usługi Biura Nieruchomości Forum. Pani Małgorzata doskonale... Joanna z Kosakowa
Aneta - opinia (1) Od kilku lat współpracuję z biurem nieruchomości Forum Jerzy Oleszczuk i i... Aneta Zadowolony klient - opinia (1) Z uslug biura Forum korzystan nieprzerwanie od ponad 3 lat. Forum zarzadza... Zadowolony klient Biuro Nieruchomości forum gdynia (1) Chciałam bardzo polecić biuro nieruchomości Forum ze względu na sprawną i... Dorota Polecam z czystym sumieniem (1) Z usług korzystałem przy pomocy w wynajmie mojego mieszkania. Jestem bardzo... Klient Polecam (1) Sprzedawałam mieszkanie z pomocą biura. Jestem osobą bardzo zapracowaną, więc... Zadowolona klientka Polecam (1) Biuro znalazłam przez przypadek i jestem bardzo zadowolona. Agentka w pełni... Klientka Polecam !!! (1) Naprawdę polecam tą firmę mimo moich sporych wymagań i marudzenia agentka... Ewelina Pełny profesjonalizm (1) Szybko i bezproblemowo sprzedałam mieszkanie. Agentka była bardzo miła,... Klientka Bez zarzutów (1) Jak najbardziej polecam,profesjonalna obsługa,chęć niesienia... Anna