stryc - opinia (1) Najlepszy klub bilardowy w Trójmieście! Godny polecenia. stryc FREE BALL (1) Lokal ze wszech miar godny polecenia. Obsługa miła,sprawna i zawsze służąca... slav Wracam chętnie (1) Naprawdę fajne miejsce w Trójmieście. Miła obsługa, przyjemny klimacik,... Marcin
Free Ball probably the best club in 3city (1) Jedyny na pomorzu klub dysponujący czterema stołami snookerowymi. Klub... Serek super byłem nie raz (1) dobry klub, w klimacie. tylko pool i snooker, nie ma dyskotetki itp.. byłem... Piotr Najlepszy (1) Bardzo polecam wszystkim grającym do przyjścia w to miejsce , obsługa bardzo... Karol POLECAM!! (1) Dzielnica w której znajduje się klub niezbyt obiecująca, ale za to w środku... Gość POLECAM WSZYSTKIM (1) Witam, Najlepszy klub w trójmieście. Świetny klimat, wysokiej jakości stoły... Tymon kelnerka myśli że jest gwiazdą (1) Klub bardzo fajny. Dotarcie sprawia proble, ponieważ nie ma żadnej reklamy... Kryspin Tomek - opinia (4) Miejsce bardzo fajne, obsługa spoko, zamówiłem drinki a po chwili już stały... Tomek Najlepsze miejsce na snooker (1) Rewelacyjne stoły i proste kije, bardzo przyjemny wystrój i klimat. Jak ktoś... Paweł Zgadzam sie z AdamemF! (1) Stanowczo widać olbrzymie zmiany!!! Oczywiście na lepsze! Nareszcie jest tam... Anka to jest to!!! (1) Wracam z klubu bilardowego . smierdze fajkami i mam podly humor. Tego nie... skwarek klub snookerowy z prawdziwego zdarzenia (1) We Freeballu bywam bardzo czesto, głównie ze względu na miłą obsługę oraz... Michu Nareszcie Bilard... (1) - 3x pool 4xsnooker + Lokal bez dymu!!! Palacze palą na zewnątrz -... adam Niezły klimat (1) Fajny wystrój sali (wykończenie w drewnie, skórzane kanapy, normalna podłoga)... Dizzy TAK SOBIE! (1) Żadna rewelacja! Stoły Poolowe pozostawiaja wiele do życzenia! A co do... john travolta Damix - opinia (1) Klub bardzo fajny grałem tam wiele razy i podoba mi się ^^ Damix R - opinia (1) Gdyby jeszcze te stoły do poola były na dobrym poziomie. Snookerowe widać są... R