FRYZJER - PILNE

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny, poleccie DOBREGO fryzjera w Gdyni - sprawa pilna, potrzebuje na sobote, a chcialabym zrobic probe czesanie.

To samo dotyczy makijazystki i manicurzystki

Help, help, help!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: FRYZJER - PILNE

Elajza, jest bardzo dobry fryzjer na 10 Lutego w małym studiu VIVA (niedaleko 3 Maja, w okolicy sklepu dla sportowców Szymiec). Nazywa się Łukasz Kotowski i świetnie strzyże i robi kolory. Nie wiem, jak z fryzurami ślubnymi, ale gość pracuje jak artysta, nie jak rzemieślnik.

a drogi jest? na jaki koszt mam sie nastawic? czy tam jest tylko fryzjer czy jakies wieksze studio fryzjersko - kosmetyczne?

Tylko fryzjerstwo. Ja za strzyżenie (cieniowanie) długich włosów z maską i modelowaniem zapłaciłam 55 zł. Moja koleżanka chodzi na strzyżenie z nakładaniem 3 kolorów pasmami (3 godziny pracy) i płaci 130-150 zł.
Zakład niepozorny, bo dopiero niedawno został wykupiony przez Marię Kosedę (ma salony w Witawie i na Gniewskiej w Gdyni), ale Łukasz jest tam cichą "gwiazdą". Teraz się o takich fryzjerach mówi "trendy". Sama się zastanawiam, czy juz czas zapytać go o opinię w sprawie fryzury na ślub (na 13 sierpnia)

już czas!!! :)))) tez mam slub 13 sierpnia i moja fryzjerka obejrzala moje nieudolne szkice sukienki i juz cos planuje na glowe. mam wlosy srednio-krotkiej dlugosci i rozpoczelo sie zapuszczanie ;)

moze bedziesz rowniez potrzebowala wiecej czasu dla uzyskania porzadanej linii hairkow :)))

a ja nie mam jeszcze fryzjera a slub mam za miesiąc ;)))
i mam z tego bekę, bo pewnie się okaże, że będę musiała uczesać się sama ;)) ale cóż.......może uda mi się coś w tym tygodniu z tym kierunku zrobić i znajde fryzjera ;))

image

W kwestii dobrego fryzjera - słyszałyście coś może o salonie TRENDY w Gdańsku na Pańskiej (pomiędzy Strzechą, a Bławatkiem ;) czy coś jakoś tak?)

liczę na długie wywody ;)
Witch

Inne tematy z forum

Nauki przedmałżeńskie (3 odpowiedzi)

Czy wie ktoś gdzie w Wejherowie będa w najbliższym czasie nauki przedmałżeńskie (2025)