Fabian

Sklepy i serwisy rowerowe

Gdynia, Powstania Styczniowego 30B

Polecam gorąco (1) Właściciel i zarazem serwisant bardzo sympatyczny i rzeczowy-polecił co... Stach Pierwsza, ale nie ostatnia wizyta w tym serwisie (2) Moja pierwsza wizyta w tym serwisie , ale z pewnością nie ostatnia. Do tej... Wojtek serwis dla każdego (2) Długo szukałem takiego serwisu a znalazłem w sumie przez przypadek. Jeżdzę... CAAD 3
zdecydowanie polecam (1) O tym punkcie serwisowym można i trzeba mówić w samych superlatywach -... lotnik1976 oferta wyszukana w trójmiasto pl (1) Najbliższy punkt od Dąbrowy.Miły facet.Upewnił się o co mi chodzi.Obsłużył... la.k SUPERFACHOWIEC (1) Pełen szacun dla wiedzy i umiejętności pana Fabiana. To prawdziwy pasjonat... Skawik Polecam! (1) Myślałem, że tacy ludzie jak właściciel serwisu-Pan Fabijański dawno już... BJ Super (1) ZAWODOWIEC PRZEZ DUZE "Z", PROFESJONALISTA PRZEZ DUZE"P". CENY BARDZO... wojnadi ekstra (1) Kilkakrotnie serwisowałem rowery swojej rodziny i swój w tym serwisie. Zawsze... gilala Wyjatkowo profesjonalny (1) To jest NAPRAWDE rzadka rzecz, aby tak doskonale znac wszystkie tajniki... Rowerzysta fatalny serwis (2) jesli ktos ma 'holenderski' rower to absolutnie odradzam ten serwis.... kub.a GORĄCO POLECAM ! ! ! (1) Dziś bylem z rowerem i musze powiedziec Bardzo miła obsługa , własciel godny... SebinhO profesjonalista (1) Wystarczający wybór akcesoriów, możliwość sprowadzenia. Składanie rowerów.... GdyniaBiker polecam (1) porządny fachowiec! Nie znając wcześniej tego serwisu, z pewną dozą... Karol Doskonały fachowiec (1) Właściwie nie ma czego dodawać. Gal Serwis (1) myślę, że uruchomienie usług w naszej dzielnicy to strzał w dzisiątkę;... zbigo Fachowiec! (1) Po prostu fachowiec pierwszej klasy, nadto uczciwy. Az dziw - podrzedna... Poke Po usłudze w serwisie Fabiana SUPER rowerowa jazda gwarantowana. (1) - szybki i fachowy serwis - miła i profesjonalna obsługa - ceny adekwatne... Uczynek Polecam serwis rowerowy u Fabiana (1) Polecam FABIANA Gorąco polecam Fabiana. Jest bardzo dobry w tym co robi,... zaq44 Daniel Marszałek - opinia (1) Obsługa fachowa i uprzejma. Terminy krótkie. Wybór sprzętu na miejscu... Daniel Marszałek