Fabryka Osłon Okiennych

Żaluzje, rolety i markizy

Gdańsk, Stanisława Wyspiańskiego 20A

Marek Ch. - ocena (1) W sobotę nadszedł czas, w oknach miał zabłysnąć blask. Nie cień przypadku,... Marek Ch. Małgorzata - ocena (1) Pan Jacek jest zaje****. Bardzo polecam ! Małgorzata Paulina - ocena (1) Bardzo szybka i profesjonalna realizacja. Plisy na okno zostały wykonane i... Paulina
Robert - ocena (1) Bardzo polecam firmę. Wszystko zostało wykonane profesjonalnie, terminowo i z... Robert Karolina - ocena (1) Jestem zachwycona! Świetna jakość żaluzji wszystko wykonane bardzo starannie... Karolina Paula - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi, współpracy jak i rolet oraz moskitiery.... Paula Karolina - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam tę firmę W styczniu 2025 zamówiłam rolety... Karolina Dagmara - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z montażu plis okiennych. Cała realizacja przebiegła... Dagmara Maria - ocena (1) Bardzo fachowa firma, rolety bardzo solidnie wykonane. Mily kontakt i szybka... Maria Karolina - ocena (1) Fachowe doradztwo, miła obsługa, solidne wykonanie. Polecam! Karolina JG - ocena (1) Każdy, komu poleciłem usługi Pana Jacka jest bardzo zadowolony. Osobiście... JG Jakub S - ocena (1) Bardzo profesjonalna i miła obsługa . Dobre wykonanie, jesteśmy zadowoleni. Jakub S Dariusz G. - ocena (1) Skorzystałem i jestem zadowolony! Zgodnie z terminem, miła obsługa i przede... Dariusz G. Marta - ocena (1) łen profesjonalizm od początku do końca! Firma zakładała rolety w całym... Marta Marcin Banka - ocena (1) Perfekcja, terminowość i profesjonalizm. Polecam na 100% Marcin Banka Sebastian Wons - ocena (1) W usługach liczy się człowiek i jego potrzeby. Doświadczyłem tego jak... Sebastian Wons K.P - ocena (1) Polecam firmę FOO - bardzo solidni pod względem terminowości, jakości usługi,... K.P MAWI Usługi Pożarowe , serwis gaśnice c - ocena (1) Pełen profesjonalizm w ustaleniu szczegółów i bardzo dobra jakość rolet, MAWI Usługi Pożarowe , serwis ga Gabriel - ocena (1) Profesjonalne i na czas Gabriel Andrzej Baranowski - ocena (1) Z czystym sumieniem polecam firmę - profesjonaliści, a do tego szef Jacek... Andrzej Baranowski