Fachowiec do naprawy pralki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Dom i mieszkanie
Dziewczyny, czy możecie kogoś polecić (profesjonalnego i w miarę taniego)? Pilnie, bo wiecie jak to bez pralki przy dziecku :(

Adminie, nie usuwaj proszę - działająca pralka jest mi niezbędna przy Rodzinie i dziecku :)

A, najlepiej z Gdyni.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Fachowiec do naprawy pralki

Nam ostatnio zepsuła się pralka na dzień przed wyjazdem na urlop :]
Uratował nas pan z serwisu AGD na Porębskiego (Gdańsk) , kom.501 810 089. Z czystym sumieniem mogę polecić.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

607071690 pan Adam

ja mam gościa, który naprawia pralki i lodówki. Z polecenia sklepu AGD na oblużu. Przyjechał do mnie do Redy, przeczyścił zawory w pralce i wziął ode mnie tylko za dojazd 15 zł, ale wszystko zależy od rodzaju usterki i ceny wymienianej części.

tel. 696 147 592

przeczyścił zawory. Komu, czemu?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, ja też jestem z Gdyni, przy ostatniej awarii pralki ktoś polecił firmę Technikan. Przyjechali o umówionej godzinie i naprawili moją pralkę. Ogólnie jestem zadowolona z fachowców, nie wzięli dużo za naprawę. Polecam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Mi też ostatnio strzeliła pralka - zamiast czystego prania wyciągaliśmy pranie pełne plastikowych wiórek. Jak to zazwyczaj bywa naprawa okazała się nie opłacalna. Na szczęście nową udało nam się znaleźć w całkiem niezłej cenie, więc przetrwaliśmy.

Inne tematy z forum

Przeprowadzki - możecie kogoś polecić? (81 odpowiedzi)

Jak w temacie - szukam sprawdzonej firmy, która pomoże w przeprowadzce :) zniesienie kilku...

Przeprowadzka do UK - szukam firmy do przeprowadzki (5 odpowiedzi)

Czy macie jakąś sprawdzoną firmę lub prywatną osobę ,która zajmuję się przeprowadzkami z Polski...

Przeprowadzki kto i za ile Wejherowo (5 odpowiedzi)

Witam, poszukuję ekipy do przeprowadzki Wejherowo - Wejherowo proszę o przedstawienie oferty...