Sylwia - ocena (1) Profesjonalne pośrednictwo w wynajęciu nieruchomości, Pan Roman to... Sylwia brygid - opinia (1) Obsługa niesamowita ,wysoka kultura,tranzakcja ekspresowa w ciagu... brygid Andrzej R. - opinia (1) Super biuro nieruchomości. Po kiepskich doświadczeniach z dużą agencją... Andrzej R.
Ela - opinia (1) Serdecznie polecam biuro Fahrenheit. Współpraca z Panem Romanem na najwyższym... Ela Marta - opinia (1) Polecam! Pan Roman bardzo kompetentny pośrednik, ogromna wiedza i... Marta Anna - opinia (1) Serdecznie polecam agencję Fahrenheit a w szczególności pana Romana, który... Anna Polecam (1) Bardzo polecam biuro Fahrenheit Nieruchomości. Początkowo współpracowałem z... B & J Polecam, fajny klimat:P (1) Pracowałem z p. Wojtkiem, który jak w amerykańskim filmie(cały czas gadają o... Tomasz wynajem mieszkania (1) Ostatnio miałam okazję wynająć mieszkanie z tym biurem. Kontakt z panem... Anna Komplekosowo i bez problemów (1) Formalności z mieszkaniem i kredytem szybko i bezproblemowo załatwione x5 mieszkanie (1) za posrednictwem tego biura kupilem mieszkanie, jednak wazniejszym elementem... Ryszard Szybka sprzedaż!! (1) Małe lokalne biuro, ale sprzedali mi dokładnie w 10 dni mieszkanie.... Krysztof Gorąco Polecam !!! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem tego biura. Jestem młodym mężem i niedawno... Krystian OCENA BIURA NA SZÓSTKĘ !!! (1) Kompleksowe i bardzo profesjonalne podejście do Klienta, szybko i sprawnie... Danuta