Fajne miejsca za miastem

Gdzie można pojechać za Trójmiasto i odpocząć od wszystkiego? ;-) Znacie jakieś fajne miejsca?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fajne miejsca za miastem

Piaski (za Krynicą Morską), w stronę granicy z Rosją.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja byłam ostatnio w Borach Tucholskich - w Osiu. Tanie ośrodki, dobre i tanie jedzenie, cisza, spokój, piękne lasy i czyste powietrze, polecam.

Ja polecam wyspę Sobieszewską i Ptasi raj na niej można przejść siepo lesie posłuchac ptaszków i sa wieże do obserwacji warto wziąć lornetkę.Poza tym na samej wyspie są restauracje i kawiarenki.Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Osie, cudowne miejsce :)

i Kamienica Królewska koło Sierakowic - dla mnie ma magiczna moc ;) chociaż miejsce raczej nie uznawane za wypoczynkowe...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam Ostrzyce koło Wieżycy.

To ja zpytam tak. Odpocząć przez ile czasu, kiedy i jak daleko ma to być (do ilu km) od Trójmiasta?

Miejsc fajnych znam wiele, bo dużo jeździmy z dzieciaczkami po Polsce. Określ parametry, a ja coś polecę.

Inne tematy z forum

Najlepsza karma dla kota (5 odpowiedzi)

Mam kotkę od roku i zdarza się, że czasem wymiotuje po karmie mokrej. Weterynarz nic mądrego nie...

Jaka karma dla psa i kota? (7 odpowiedzi)

Witam, jestem lokalnym dystrybutorem szwedzkiej karmy Husse dla psów i kotów na terenie miast:...

Rola bitcoina na rynku krypto (3 odpowiedzi)

Cześć! Chciałbym lepiej zrozumieć rolę bitcoina na współczesnym rynku kryptowalut, ponieważ...