Fajne miejsce i ciekawi ludzie !

Byłem kilka razy w Cockneyu na koncertach i mile wspominam tamte wypady. Dobre zespoły i niekomercyjna muza, ogólnie fajna atmosfera. Tramwaje i aut. nocne "pod nosem", do kolejki też blisko. W opisie zapowiadającej się imprezy czytam że ma grać DJ Jaca. Byłem często na imprezach które prowadził i powiem, że koleś jest dobry i "czuje bluesa".
Zapowiadają się zatem dobre, klimatyczne imprezy, a ja już wiem co będę robił w sobotnie wieczory :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fajne miejsce i ciekawi ludzie !

Grunt, to pisać auto-opinie na swój temat lub po prośbie przez znajomych :)). Bekę kręcę z tego :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gonzo a skąd wiesz że tak jest?
osobiście uwielbiam chodzić do Cockneya. Ciekawi ludzie, ciekawe koncerty, wspaniała atmosfera :) a sobotnie imprezy są super.

Mała nie wiem jak jest. Nie znam Dj Jacy, ale kilka razy mnie wkurzył w Fortecznej, gdzie prowadził wcześniej imprezy. I przestałem tam chodzić. A mój wpis wcześniejszy wziął się stąd, że słyszałem od znajomych, iż wydzwaniał do nich, aby na siłę pozytywne opinie wpisywać na temat Fortecznej na portalu Trójmiasto. Po prostu żenada :))). Robi z siebie nie wiadomo kogo, ma mniemanie, że robi coś wyjątkowego, jakby nie było imprez rockowych w Gdańsku :) Gość jest zwykłym "ptysiem", który odtwarza muzykę i każdy tak by potrafił :)))

to Ci mowię, że tu nie chodzi o imprezę a o pub. a pub sam w sobie ma to co jest najbardziej potrzebne: klimat i odpowiednich ludzi :) i każdemu przynajmniej ja będę polecać.

A ja Tobie mówię, że mi chodzi o konkretną sobotnią imprezę, a nie o pub i miejsce, czego nie neguje w żadnym wypadku :))).

w pierwszym Twoim poście nie dało się tego odczuć ;p

Polecam "Rock-Reggae" w Cockneyu naprawdę warto! Klub ma fajny klimat, a Pani za barem jest "czaderska" :) To co myślę o tym co pisze tutaj ten koleś przez pomyłkę wrzuciłem w nowy wątek...