Cockney Pub

Puby Obiekty koncertowe Kluby studenckie

Gdańsk, ks. Leona Miszewskiego 17

spoko miejsce (1) ceny studenckie, domowy klimat, dobra lokalizacja:) janson Cockney - Zawsze warto tu wrócić! (1) Cockney jest dla mnie czymś więcej niż miejscem, w którym można napić się... Paulina Pub z tradycją (1) Do cockneya zaczęłam chodzić jakieś 2 lata temu, przez znajomych. Pub ma... Alicja
polecam (1) ciekawi ludzie , szafa gracjąca szeroki wybór i obsługa sympatyczna maciej Cockney Pub Jest Ok (1) COCKNEY PUB to jest mój drugi dom, wspaniały klimat i ludzie obsługa super... An Na Viktoria Gdańsk Jest dobrze (1) Dobry pub meneli nigdy nie widziałem. Pub jeden z najstarszych we Wrzeszczu.... Przem kiedyś to było coś.... (1) ale zeszło na psy... dosłownie gościłam tam podczas niedawnej piątkowej... monq Wszystko ok. (1) Miła obsługa, niskie ceny, bardzo duży wybór alkoholu no i najważniejsze...... Rebel Cockney jest ok :) (1) Jak tylko pasuje mi to chodzę do Cockneya. Imprezy są naprawdę dobre i na... Marian Polecam (1) Wszystkich osobom - młodym i starszym, studentom i emerytom - po prostu... 1985sloneczko mój ulubiony pub (1) ma on swój klimat często tam przychodzę i będę przychodzić amber z kija... damian Super! (1) Razem ze znajomymi odwiedzamy Cockneya bardzo często, co tu dużo mówic- to... Stali bywalcy. Godne polecenia! (2) W Piątki i Soboty imprezy z ogromnym potencjałem - czekamy na powrót... dd super imprezy!!! (1) szkoda tylko ze nie maja piwa dębowego mocnego bo to najbardziej lubie!:D koCóra ok (1) moim zdaniem jest naprawde swietnie. dla kazdego cos dobrego. victoria rewelacja (1) pub jest naprawde super! mozna posiedziec przy piwku, pograc w dartsa, jest... magdalena Polecam Cockneya i Rock-Reggae ! (3) Już dawno przestałem czytać fora i udzielać się na nich, bo jak się widzi co... Kobra Fajne miejsce i ciekawi ludzie ! (8) Byłem kilka razy w Cockneyu na koncertach i mile wspominam tamte wypady.... Monty Rock-Reggae Night. (1) Nowa imprezka sobotnia Rock-Reggae Night rewelacja. Dj Jaca wymiata, a piwko... Rabiosa_Bruja