Fajni lektorzy - polecam

Temat dostępny też na forum: EMPIK School Wrzeszcz
Mogę polecić z czystym sumieniem. Zajęcia miałam w niedużej grupie, więc fajnie się zintegrowaliśmy. Lektor miał do nas super podejście, duże poczucie humoru i słuchał grupy, odpowiadał na nasze potrzeby. Jak chcieliśmy konwersacje to było ich bardzo dużo, a jak coś dodatkowego z gramatyki, to też nie było problemu. Duży plus za różnorodność ćwiczeń na zajęciach. Ciężko było się nudzić, bo ciągle coś nowego. No i przede wszystkim ćwiczyliśmy dialogi takie w codziennym życiu, co mi bardzo pomogło przełamać barierę językową, także ja sobie chwalę. Warto też śledzić ich promocje, bo mają naprawdę dużo zniżek na kursy i dla studentów i jak się człowiek zapisuje z przyjaciółmi to też jest better together. Ja akurat szukałam okazji i tak do nich trafiłam. Nie żałuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Fajni lektorzy - polecam

Zgadzam się z Tobą Martyna, mnie też trafił się tam bardzo fajny lektor. Faktycznie nastawieni są na życiowe takie rozmowy, żeby człowiek mógł z tego korzystać na codzień. Największy problem miałam z gramatyką i mój lektor mi poświęcił naprawdę dużo czasu, żeby dobrze to zrozumiała. Dla mnie też zaletą było 5 osób w grupie. Więc nie tak, że hurtowo lecą byle jak, tylko własnie indywidualne podejście mają.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Fajni lektorzy - polecam

Ten sam styl wypowiedzi, już nie wspominając o IP ;) troszku fail
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...