Fajnie i miło
miałem okazję poprowadzić imprezę weselną mojego kolegi, i powiem tak widziałem więcej niż wszyscy goście, bo byłem juz tam na godzine 14 a wesele było o 17:30 więc miałem pare godzinek na obeznanie się z tematem.
WNIOSKI :
1 - SZEFOSTWO : bardzo mili i sympatyczni ludzie(zawsze dobrze doradza i pomogą)
2 - OBSŁUGA : miałem okazję poznać dzwie panie kelnerki, fajne dziewczyny(mama z córką) a wyglądają jak siostry :)
3 - JEDZENIE : dobre i dużo
4 - AKUSTKA SALI : z*******a akustyka(dzwięk nie pływa, ani nie odbija echem)
5 - CHŁOPAK WYWIJAJĄCY PŁONĄCYMI KULAMI (opcja dodatkowa) : POLECAM !!!!!!!!
Podsumowywując: Naprawde polecam to miejsce do zorganizowania wesela i nie tylko, wiadomo że zawsze się znajdą osoby którym się nie bedzie podobało ale takie osoby też muszą żyć, z tym że nic im się nie podoba :)
WNIOSKI :
1 - SZEFOSTWO : bardzo mili i sympatyczni ludzie(zawsze dobrze doradza i pomogą)
2 - OBSŁUGA : miałem okazję poznać dzwie panie kelnerki, fajne dziewczyny(mama z córką) a wyglądają jak siostry :)
3 - JEDZENIE : dobre i dużo
4 - AKUSTKA SALI : z*******a akustyka(dzwięk nie pływa, ani nie odbija echem)
5 - CHŁOPAK WYWIJAJĄCY PŁONĄCYMI KULAMI (opcja dodatkowa) : POLECAM !!!!!!!!
Podsumowywując: Naprawde polecam to miejsce do zorganizowania wesela i nie tylko, wiadomo że zawsze się znajdą osoby którym się nie bedzie podobało ale takie osoby też muszą żyć, z tym że nic im się nie podoba :)