Dom Przyjęć Okolicznościowych

Sale okolicznościowe

Gdańsk, Karola Kurpińskiego 22

Ola - opinia (1) Sylwester 2019/20, sala ładnie wystrojona, jedzenie nie najgorsze, trochę... Ola Urodziny (1) Super lokal, bardzo miła obsługa oraz piękny wystrój sali. Jedzenie pyszne.... Anna Komunia (1) Bardzo fajna sala miła obsługa super jedzenie ogólnie klimat bardzo fajny... Marzena
- opinia (1) Rozczarowanie!!! Między zupą a drugim daniem czekaliśmy min. pół godziny.... Sylwester 2017/2018 (1) Dziękujemy za super zabawę jedzenie pycha obsługa miła i uśmiechnięta i... Imprezowicze urodziny (1) Gorąco polecam ten lokal bardzo piękne kameralne miejsce sala z duszą z... magda Wesele (1) Bardzo serdecznie polecam ten lokal super klimat piękny widok na stare miasto... Mariola i Tomek Brdzo słabe jedzenie (1) Jedzenie tragiczne - nie wiem jak można tak zepsuć pierś z kurczaka i kaczkę!... Gość wesele i poprawiny (1) W dniach 1-2.10.2016 mieliśmy tam wesele i poprawiny. Bardzo dobre jedzenie,... Małgosia i Michał Obiado Kolacja ! Polecam serdecznie (1) Wszystko w porządku :) Fajny klimat świetne umiejscowienie , i ogród z fajnym... Kasia i Maciek Uroczystość komunijna (1) Wystrój stołu OK, jedzenie smaczne, obsługa w porządku. Polecam serdecznie. Kasia i Piotrek stypa (1) Bardzo klimatyczna sala robiłam tam uroczystość pogrzebową przemiła obsługa... Mariola Wesele (1) Witam Chcielibyśmy podziękować za zorganizowanie nam przyjęcia... Magda i Tomek bal sylwestrowy (3) Bal Sylwestrowy na Wzgorzu byl bardzo udany super jedzenie przemiła obsluga... MoniA bylo super (4) Luzer i Monti co wy za przeproszeniem pierd*** jedzenie bylo dobre wiem bo... beneditto Koszmarny Sylwester (1) Zadziwiające Czytam, co tu się dzieje i oczom nie wierzę. Kucharz się... D.J. Nie wierzę (1) Ten sam styl pochwał pisanych wersalikami albo wulgaryzmy wskazują na... zuzka Wesele (1) Jak najbardziej polecam to miejsce na każdą uroczystość! Organizatorzy całego... Hania Jakub Sylwester (1) Z czystym sumieniem polecam to miejsce. Wybawilam się z partnerem jak nigdy... Nieznany Sylwester (1) Byliśmy nie pewni ze znajomymi gdzie mamy spędzić sylwestra z polecenia mojej... Ksawery