Dom Przyjęć Okolicznościowych

Sale okolicznościowe

Gdańsk, Karola Kurpińskiego 22

Wymarzony Ślub :) (1) Nie wyobrazam sobie lepiej zorganizowac obiadokolacji slubnej! Myslalam ze... Monika Strzał w 10 (1) Brak ukrytych kosztów, profesjonalna i sprawna obsługa, ciekawie skomponowane... Mariola POLECAM! (1) Polecam w 100%,komunia wypadła super.Sala bardzo ładnie udekorowana.Obsługa... Sylwia
Anna - opinia (1) Jeśli chodzi o jakość obsługi i jedzenie wszyscy goscie byli bardzo... Anna Polecam!!! (1) O restauracji "Na Wzgórzu" mogę wyrażać się tylko pozytywnie!!! Od menu,... Monika polecam (1) 22.06.13 Miałam tam wesele na 56 osób. Wszyscy goście wyszli zadowoleni,... Lidia Rewelacja! (1) Wymarzone miejsce na wesele - piękny ogród, podświetlona fontanna. Sala jak... Dorota i Grzesiek Na prawdę polecam!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić i zachęcić wszystkich do zorganizowania... Łukasz Polecam Dom NA WZGÓRZU! (1) Z całego serca polecam to miejsce na różnorakie imprezy - moja komunijna,... Hanna Wesele Jak Marzenie ! (1) Wszystko Rewelacyjnie. Jedzenie przepyszne. W każdej potrawie było czuć i... Patryk i Agata J. POLECAM (1) Trzeci raz na Sylwestra i jeszcze nam się nie znudziło. Super impreza!... Towarzystwo Tomka M. Super miejsce na wesele i poprawiny (1) Pani Beata zna się na rzeczy :) Świetnie przygotowane wesele i poprawiny.... Rafał i Kasia PATRYCJA I MARCIN WOŹNIAK - opinia (1) polecamy ten dom przyjec okolicznosciowych. zorganizowalismy tam nasze wesele... PATRYCJA I MARCIN WOŹNIAK jak impreza to tylko tutaj (1) Serdeczne podziękowania dla Pani Beaty i całej obsługi za perfekcyjnie... zadowoleni Świetne miejsce na impreze (1) Świetne miejsce na imprezy okolicznościowe , sala może nie za duża ale... Bogdan i Justyna Wesele na szóstkę z plusem (1) Serdecznie dziekujemy za wspaniale przygotowane przyjęcie weselne Marty i... Krystyna Kapałka Dwie super uroczystości (1) Serdeczne podziękowania za zorganizowanie mojego przyjęcia urodzinowego oraz... Marzena Żurek Perełka w gąszczu (1) Zwiedziliśmy kilka restauracji, sal, w celu zorganizowania jubileuszu ślubu... Beata Sasin-Wolska to było wesele... (2) Serdecznie dziękujemy za wspaniałe przygotowanie potraw, sali i za bardzo... Anna i Grzegorz miejsce godne polecenia (1) W sierpniu tego roku organizowaliśmy tam wesele. Było świetnie! Panie z... Asia i Paweł