Dom Przyjęć Okolicznościowych

Sale okolicznościowe

Gdańsk, Karola Kurpińskiego 22

Cudowne miejsce! (1) Serdecznie dziękuję za profesjonalne zorganizowanie przyjęcia weselnego!... Agnieszka Wszyscy Zadowoleni (1) Jestesmy tydzień po weselu. Wesele bylo na 55 osób. Wszyscy się ładnie... Adam i Marta Było cudownie (1) Takie lokale jak Na wzgórzu na zawsze pozostaną w pamięci.Jestem Dj-em i jest... Martin
GORĄCO POLECAMY !!! (1) Serdecznie dziękujemy za zorganizowanie naszego przyjęcia weselnego :-)... Iza & Marcin Sylwester 2010/2011!! (2) Witam wszystkich!Bylem na Wzgorzu na Sylwestra,wszystko bylo by ok gdyby... Arek! Urzekło mne to miejsce.... (1) Urzekło klimatem wewnątrz i na zewnątrz.Zabawa była przednia,oprawa muzyczna... Anna REWELACJA!!!!!!!! (1) Miałam tam wesele 14 sierpnia 2010 POLECAM w 100%!!!!! Przemiła obsługa,... Marta REWELACJA (1) W DNIU 06-08-2010 ODBYŁ SIĘ NASZ ŚLUB I BYŁO REWELACYJNIE OBSŁUGA W 100 %... SYLWIA I MARCIN same superlatywy (1) Bardzo polecam - własciwie z każdego powodu. Idealne dla wesel do 60 osob.... Magda Rewelacja (1) Nasze wesele odbyło 8 maja 2010. Było rewelacyjnie, Pani właścicielka to... Panna Młoda i Pan Młody Kamil i Kamila - opinia (1) chcielibysmy jeszcze raz bardzo podziekowac za zorganizowanie wesela, ktore... Kamil i Kamila Wspaniałe wspomnienia z wesela :) (1) Wesele odbyło się w styczniu 2010r...zima, śnieg, trzaskający mróz...a... Elżbieta (matka pana młodego) bardzo polecam (1) Robiłam na tej sali urodzinową niespodziankę dla mamy z okazji jej urodzin i... Marcelina Serdecznie polecam!!! (1) Z czystym sumieniem polecić możemy ten lokal do zorganizowania przyjęcia... Krzysztof Udane wejście w Nowy Rok :) (1) Byłem u Państwa na zabawie sylwestrowej i muszę przyznać, że mi się bardzo... gość SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) W dniu 12 grudnia odbyło się w tym lokalu nasze wesele, a dnia następnego... Hania & Jack 100 % zadowolenia (1) Świetna obsługa, bardzo dobre jedzenie, pięknie przystrojona sala. Na prawdę... Sylwia i Andrzej ANDRZEJKI (1) Gdybyśmy chcieli dyskoteki, to byśmy poszli do klubu. Muzyka do tańca, nam... Magda i Tomek Muzyka z radia byłaby lepsza. (1) DJ ... Byłem na imprezie Andrzejkowej a czułem się jak bym był na weselu.... jeszmar Obsługa fachowa ale właściciele niemili i bez wyobraźni NIEWARTO (2) Obsługa fachowa ale właściciele niemili i bez wyobraźni NIEWARTO Zgodnie z... Szymon