Dom Przyjęć Okolicznościowych

Sale okolicznościowe

Gdańsk, Karola Kurpińskiego 22

Polecam !! (1) Miałam tam wesele na 55 osób. Serdecznie polecam !! Miejsca starczyło dla... Magda Wspaniałe wesele! (1) 22 sierpnia odbyło się tam wesele mojej córki, postanowiłam napisać opinię... Ewa N. Fajnie i miło (1) miałem okazję poprowadzić imprezę weselną mojego kolegi, i powiem tak... Marek DJ nie weselny :)
super (1) minol prawie juz rok od mojego wesela -i trzeba przyznac ze panie prowadza... adam ślub z 1.08.2009 (1) Witam! 1.08.09 odbyło się tam Nasze wesele a potem poprawiny! i cóż możemy o... Gosia i Marek panna mloda - opinia (1) Przede wszystkim ukłon w stronę przesympatycznych Pan kelnerek!!!!!Lokal... panna mloda REWELACJA (1) W dniu wczorajszym odbyło sie nasze wesele w tym lokalu. Jednym słowem - R E... Agnieszka i Jacek OBSLUGA (1) Tego wieczora (27.06.) obslugiwalam to wesele. Bardzo milo mi czytac ze... karolina Miło, sympatycznie,kameralnie (1) Ciesze się ,ze zdecydowaliśmy się właśnie na to miejsce. Za niewygórowaną... Aniuko BRAWO! (1) ŚWIETNY KLIMAT, EXTRA IMPREZA, JEDZONKO SMACZNE. SUPERSZYBKA, DYSKRETNA I... Matra Klimowicz Dom z klimatem (1) Jako goście weselni po raz 1 byliśmy tam w sierpniu. Tak nam się podobało,... Renata Ach........:):):) (1) To był wieczór...Poszłam jak na czyjeś wesele, a poczułam się jak na własnym.... Julia POPROSTU XXX WIEK!!!! (1) Polecam wszystkim jedzonko jest ok,obsługa jeszcze lepsza a niewspomne o... lysyseba Niespodzianka! (1) Długo szukaliśmy odpowiedniego lokalu, polecili nam go znajomi którzy robili... dopiero poślubiona Po prostu super (1) Wszytko nie nagannie przygotowane, cena ok, polecam wszystkim tomekk