Fajny koncert

Hej! Wybiera się ktoś może w grudniu w Gdańsku na koncert zespołu Spare Bricks? Zastanawiam się czy kupić na to bilet, czy jednak sobie darować. Wychowałem się na Pink Floyd i trochę mnie w sumie ciekawi jak ta muzyka wyjdzie takiego cover bandowi...Ktoś był na ich koncercie, jak wrażenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fajny koncert

Muzyka dobrze zagrana, niebanalnie wymyślona, koncert rewelacja! Na pewno się to różni od oryginalnych nagrań Pink Floyd, ale to jest największa siła ich coverów właśnie, że stawiają na swój styl i swoje pomysły. Koncert w Toruniu udał się pod każdym względem i chętnie się przejadę też do Gdańska w grudniu!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fajny koncert

W necie jest kilka nagrań tego zespołu. Na YouTube na przykład.
Czy ładne, to kwestia gustu. Oryginał to już przecież nie będzie.
Widziałem na żywo koncert w Ostródzie. Ciekawy, bo z choreografią wychodzącą poza estradę. Będąc tam, podobał mi się nawet, nagrany już nie bardzo.
Nie będę się upierał, że mam słuch muzyczny, ale coś jakby fał...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...