Falco Rumia- tragiczny ślub, plotki czy prawda?
Wczoraj dowiedziałam się od znajomej, że pewna para wyprawiła wesele w Falco. Generalnie mieli nie wyprawiać bo tydzień wcześniej zmarła mama panny młodej ale wszytsko było dopięte na ostatni guzik. W trakcie wesela po oczepinach goście podrzucali pannę młodą a ona nadziała się na wiatrak na suficie, który przeciął jej krtań. Niestety karetka nie zdążyła na czas. Panna Młoda zmarła. Jej mąż był w takim szoku, że zaraz powiesił się w łazience. Kilka godzin poźniej na zawał serca zmarł ojciec Panny Młodej.
Nie wiem czy to prawda czy plotki odnośnie tego miejsca ale byłam też na takim weselu gdzie podczas rzucania Panny Młodej w góre przecięło jej kratń przez balony powieszone na linkach i ten sam scenariusz, powieszenia i zawał!!!
Uważajcie dziewczyny podczas niektórych zabaw bo kończą się tragicznie! To ma być wesele i tylko wesele a nie zaraz pogrzeb.
Nie biorę odpowiedzialności za pierwszą wersję bo nie wiem czy jest sprawdzona- ja tak tylko słyszałam, może, któraś z was wie wiecej?
Nie wiem czy to prawda czy plotki odnośnie tego miejsca ale byłam też na takim weselu gdzie podczas rzucania Panny Młodej w góre przecięło jej kratń przez balony powieszone na linkach i ten sam scenariusz, powieszenia i zawał!!!
Uważajcie dziewczyny podczas niektórych zabaw bo kończą się tragicznie! To ma być wesele i tylko wesele a nie zaraz pogrzeb.
Nie biorę odpowiedzialności za pierwszą wersję bo nie wiem czy jest sprawdzona- ja tak tylko słyszałam, może, któraś z was wie wiecej?