Falla

Restauracje Jedzenie na wynos

Gdynia, Żołnierzy I Armii Wojska Polskiego

Magdalena - opinia (1) Nie ma ci pisać. Wszystko na najwyższym poziomie. Obsługa której mogą... Magdalena Monika - opinia (1) Przepyszne jedzenie, miła obsługa i genialna atmosfera. Monika MGT - opinia (1) Obsługa klienta jest absolutnie beznadziejna. Zamawiając przez stronę... MGT
Kasia - opinia (1) Wszystko ładnie, pięknie. Naprawdę dobre jedzenie. Polecam. Ale czy ktoś może... Kasia Mans - opinia (1) Stara falla - dobra jakość Nowa falla - niestety sporo gorzej. Rozpocznijmy... Mans Kobieta - opinia (1) Obsługa bardzo zajęta... znajomymi. Potrawy smaczne, ale zimne i nie były... Kobieta Dorota Biedronka - opinia (1) Byłam dwa razy namówiona przez córkę. Pierwszy raz sceptycznie, ale... Dorota Biedronka Za pierwszym razem było niebo w gębie, za drugim już tylko w gębie :) (2) Zacznę od tego, nasza ocena 4 jest niejako sygnałem dla właścicieli ,... Franek Marek - opinia (1) Jedzenie jeszcze w starej lokalizacji bylo naprawde niezle, w ostatnich... Marek Miła odmiana (1) Nie będę się rozwijać: jako mięsożerca stwierdzam, że jedzenie wegetariańskie... Jolasta wielkość lokalu, brak klimatyzacji i porzadnej wentylacji to kpina (1) jeśli jest cieplej niż 20 stopni to w środku lokalu jest jak w terrarium.... bogna Niestety dramat... (1) Na początku byłem gorącym zwolennikiem - dobre jedzenie, przystępne ceny. Z... Maciej Trochę mi przykro (1) Cieszyłem się na dzisiejsze odwiedziny w tym miejscu. Miejsce przyjemne,... BM Świetna (1) Pyszne jedzenie, miła i bezproblemowa obsługa. Co mi się podoba, to to że... Rafał Smacznie, zdrowo, kolorowo. (1) Jedzenie smaczne, porcje ogromne i adekwatne do ceny. Klimat niezobowiązujący... DetektywR Wspaniałe miejsce! (1) Jedyna kuchnia wegańska, która smakuje mi w Trójmieście! Polecam wszystkim -... Jerzy Zdecydowanie warto tu zajrzec! (1) Trafilam zupelnym przypadkiem szukajac z kumplem miejsca na obiad. Falla... morela Miłe zaskoczenie, pyszne potrawy i sosy (1) Byłem z rodziną na niedzielnym obiedzie, pyszne, super doprawione do smaku... miki