Familia Bistro - moim zdaniem

Obsługa bardzo miła i estetyczna ;)
Menu ciekawe i oryginalne - można spróbować czegoś nowego.
Jadłem rosól, cepeliny, manty, kompot.
Moim zdaniem w każdej z tych potraw brakowało przypraw i ziół, były
zbyt delikatne. Rosół był czysty, bez żadnego pływającego warzywka, makaronu czy kawałeczka mięsa.
Cepeliny polane były sosem mącznym z dużymi gumiastymi kawałkami boczku.
Manty miały przyjmnie delikatne ciasto i dodano do nich smaczny sos
ogórkowy.
Do dań głównych możnaby dodać jakąś, choćby niewielką, surówkę.
Kompot trochę za bardzo rozwodniony, jakiegokolwiek owocka również brak.
Wystrój bardzo przyjemny, czysto i schludnie jednak lokal jest mały i
kwadratowy a stolików jest dużo więc nie ma poczucia prywatności.
Ceny jak na starówkę OK.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Familia Bistro - moim zdaniem

Szanowny Panie,

bardzo dziękujemy za pozostawienie swojej opinii na temat naszego Familia bistro.

Czy może Pan podać termin wizytki, kiedy Pan skorzystał z naszych usług?

Mam do Pana parę pytań w związku z wizytą, gdyż parę rzeczy, które Pan opisał się nie zgadza z tym co serwujemy w naszym bistro.

Do każdego dania głównego podajemy surówki, które robimy sami. Nie pobieramy za to dodatkowej opłaty. Stąd też moje zdziwienie dotyczące Pana komentarza odnośnie braku warzyw.

Rosół podajemy na dwa sposoby:
1) jako czysty do picia,
2) z makaronem.

Obie pozycje są opisane w naszej karcie menu. Stąd również moje zdziwienie dotyczące Pana komentarza odnośnie rosołu.

W kwestii sosu do cepelinów to nie ma w nim mąki. Jest to dobrej jakości tłusta śmietana. Tak przygotowywane i podawane jest to danie w mojej rodzinie w Wilnie.

Co do przypraw to wszystko gotujemy z dużą ilością warzyw. Sól i pieprz specjalnie stawiamy na stołach, aby można było sobie wedle gustu indywidualnego doprawić. Naszymi klientami są rodziny z dziećmi. Dlatego też wszystko gotujemy z najwyższej jakości produktów. Jakość jest dla nas najważniejsza.

Bardzo dziękuję za zwrócenie uwagi na wysoką jakoś naszej obsługi. Nasi pracownicy bardzo lubią to co robią i wykonują swoje obowiązki z przyjemnością, a to jest klucz do sukcesu każdego miejsca pracy.

Jeszcze raz dziękuję za pozostawienie swojej opinii.

Będę wdzięczny za podanie terminu skorzystania z usługi. Jest to dla mnie bardzo istotna informacja.

Z wyrazami szacunku,

Adam Mroziński
Właściciel Familia Bistro - Kuchnia Wileńska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0