Przepysznie! (1) Bistro naleśnikowe na 5+! Bardzo smacznie i w dobrych cenach a porcje... Cleo szkoda ze juz nie chodze tam na lunche... (1) a chodzilam i to codziennie:))) zmiana biura to i zmiana lokalu. super... Ania Super promocja (1) Polecam wszystkim poranną kawę z naleśnikiem za jedyne 10 złotych. Uwielbiam... Borys
Mniam! (1) Podoba mi się wszystko - od truskawki w logo, przez wystrój, obsługę po... Kamilalalala całkiem całkiem (1) Bardzo przyjemny lokal z całkiem dobrym jedzeniem. Musze przyznać, że byłem... klient01 Bardzo smacznie, dużo i miło! (1) Odkryłem naleśnikarnię przypadkiem wałęsając się po Świętojańskiej. Dla... Marek Baton Super (1) Chodzimy czesto z dzieckiem, wyprobowalismy rozne wersje nalesnika, mamy... L & J Bieda (4) Porcje takie sobie, jakość przeciętna. W menu piszą, że do naleśników w cenie... kkk fajne miejsce (1) uwielbiam knajpy, w ktorych przemyslane jest kazdy detal a fanaberia do... ania Miłe wrażenia. (1) Udany rodzinny obiad, miło i smacznie. Kącik do rysowania uspokaja dzieci.... Adam i Ola Bardzo miło. (1) Bardzo fajne miejsce, świetny klimat, bogate menu, naleśniki duże i smaczne i... Marta Super! (1) Naleśniki przepyszne,wystrój bardzo przytulny z pomysłem,po prostu odlotowo.... P.K best of! (1) obiadowo, deserowo kazda opcja rewelacja;) polecam! ;)) Beyonce ;D wow! (1) "Wow!" to slowo, ktore najczesciej padalo podczas tego obiadu:) szczegolnie... muf Polecam (1) Fajny lokal. Przyjazne wnętrze. Miła obsługa. Dobre jedzenie. Brakuje takich... Michał yucano - opinia (1) Fajna knajpka w fajnym miejscu i z fajnym jedzeniem! yucano