Najgorsza naleśnikarnia w jakiej byłem. (1) Wyjątkowo nie uczciwe podejście do klienta. W naszych nalesnikach nie było... Paweł Co z tym spaghetti ? (1) Odwiedziłem wczoraj Fanaberie po kilku tygodniach i jak zawsze zamówiłem... Marek nie polecam!!! (2) Wstąpiłam z ciekawości z chlopakiem, zachęceni dosc miłym wystrojem. Gdy... Kasia
Najlepsza naleśnikarnia w Trójmieście! (1) Choć mieszkam w centrum Gdańska, to na świetne naleśniki jeżdżę aż do Gdyni.... Michał W wolnej chwili.. (1) Super miejsce na studencki obiad, przyjemny klimat - szczególnie wieczorem... Elenirka Beznadziejna jakość potraw (1) Lokal jest co prawda bardzo ładny i obsługa wydaje się ok, ale jakość tych... Piotr Fan Fanaberi (1) Witam, na naleśniki wpadam od jakiegoś czasu jak tylko mam okazje. Zawsze... Fan Zimne jedzenie (1) Obsługa nawet nie potrafi dobrze odgrzać dań. Otrzymałam danie ciepłe na... Lidka POLECAMY!!! (1) Polecamy jako miejsce z dobrym i tanim jedzeniem, choć rzeczywiście czasami o... ABBP Nie polecam! (2) Wielokrotnie dawałam szanse tej knajpie-wystrój jest naprawdę uroczy, jednak... kika Pycha! (1) Pycha,pycha,pycha! Polecam w 100% !!!! Stała klientka Na szóstkę :) (1) Moja ocena to 6, oczywiście w kategorii niedrogich naleśnikarni :) Uwielbiam... Bea Sympatyczny lokal na mapie Gdyni (1) Do knajpki trafiłem trochę przez przypadek ale miło się zaskoczyłem: ciekawe... Mariusz REWELACJA (1) Jestem stałą bywalczynią Naleśnikarni od dobrego roku więc myślę że moja... roe Pyszne jedzenie, fatalna obsługa (1) W "Fanaberii" można zjeść naprawdę pyszne naleśniki i super ciasta, do tego... Paulina SUPER (1) Jem tam kilka razy w tygodniu, jest pysznie, obsługa przemiła, wszystko... Dominika nie polecam (1) Odwiedziłam to miejsce 3 razy i 3 razy się zawiodłam :( W menu pozycji jest... Kate Rewelacja (1) Miejsce super nie tylko na obiad i kolacje ale również na lunch. Pyszne soki... ewelina Brawo! (1) Bylismy, bylismy i jestesmy pod duzym wrazeniem. Wystroj, obsluga -... Toscana jestem zawiedziona (1) Mały wybór naleśników - przynajmniej tych nie na słodko. Mała porcja. Wysoka... M.