Fantastyczny ginekolog
Do pana doktora trafiłam w zasadzie przypadkiem, ale nie zamieniłabym go na żadnego innego. Jestem teraz w drugim trymestrze ciąży, dr Łukaszuk prowadzi mnie od początku i choć chodzę do niego publicznie na NFZ (do przychodni ABC Family MED w Sopocie), a nie prywatnie, to naprawdę nie ma żadnej różnicy w obsłudze pacjenta, co się niezwykle rzadko zdarza ostatnimi czasy.
Mając porównanie z innymi "ciężarówkami", pan doktor zapisuje mnie na większą ilość badań, dość często ustala wizyty (co bardzo mi odpowiada,bo czuje się "zaopiekowana") ma bardzo indywidualne podejście, wrodzony spokój i opanowanie, uważam także, że jest bardzo delikatny przy badaniu. Jedyny minus, to że jest dość małomówny i trzeba go dopytywać, czasem też się zapędzi w używanie bardzo fachowej nomenklatury. Na zadane pytanie zawsze jednak można liczyć na wyczerpującą odpowiedź.
Z czystym sumieniem mogę go wszystkim polecić.
Mając porównanie z innymi "ciężarówkami", pan doktor zapisuje mnie na większą ilość badań, dość często ustala wizyty (co bardzo mi odpowiada,bo czuje się "zaopiekowana") ma bardzo indywidualne podejście, wrodzony spokój i opanowanie, uważam także, że jest bardzo delikatny przy badaniu. Jedyny minus, to że jest dość małomówny i trzeba go dopytywać, czasem też się zapędzi w używanie bardzo fachowej nomenklatury. Na zadane pytanie zawsze jednak można liczyć na wyczerpującą odpowiedź.
Z czystym sumieniem mogę go wszystkim polecić.