Farsa
Instalacje OPTIMA posiadam połtora roku. Jeździłem bezawaryjnie prawie rok czasu. Los chciał, że musiałem sie przeprowadzić do Łodzi i serwis był utrudniony. Przyjechałem do Gdyni na pierwszy okresowy przegląd juz z problemem samoistnie przełączajacego sie gazu na benzynie. Filtry wymienione za 100zl gdzie w Łodzi tę samą usługe mam za 50zł... Naprawiono mi na tyle, że dojezdzając do Łodzi instalacja ponownie zaczela sie przełączac. Ostatnio stwierdzono u autoryzowanego mechanika w Łodzi ze reduktor nie trzyma ciśnienia i powinien byc wymieniony na gwarancji. Właściciel GoLPG po rozmowie telefonicznej powiedział, że bez problemu mi taki reduktor podeśle w celu wymiany. Czekałem 2 tygodnie, właściciel potwiedzał, że wysłał reduktor a co sie okazało? Bezczelnie mnie okłamuje. Reduktor nie wysłany, potwierdzenia wysyłki również nie otrzymałem a jeszcze do tego unika teraz kontaktu telefonicznego. Klient pozostawiony z problemem sam sobie. Zainstalowac i wziąć pieniadze to kazdy potrafi a poźniej bujaj sie Pan sam. Nie polecam!!!