Farsa

Temat dostępny też na forum: Golpg
Instalacje OPTIMA posiadam połtora roku. Jeździłem bezawaryjnie prawie rok czasu. Los chciał, że musiałem sie przeprowadzić do Łodzi i serwis był utrudniony. Przyjechałem do Gdyni na pierwszy okresowy przegląd juz z problemem samoistnie przełączajacego sie gazu na benzynie. Filtry wymienione za 100zl gdzie w Łodzi tę samą usługe mam za 50zł... Naprawiono mi na tyle, że dojezdzając do Łodzi instalacja ponownie zaczela sie przełączac. Ostatnio stwierdzono u autoryzowanego mechanika w Łodzi ze reduktor nie trzyma ciśnienia i powinien byc wymieniony na gwarancji. Właściciel GoLPG po rozmowie telefonicznej powiedział, że bez problemu mi taki reduktor podeśle w celu wymiany. Czekałem 2 tygodnie, właściciel potwiedzał, że wysłał reduktor a co sie okazało? Bezczelnie mnie okłamuje. Reduktor nie wysłany, potwierdzenia wysyłki również nie otrzymałem a jeszcze do tego unika teraz kontaktu telefonicznego. Klient pozostawiony z problemem sam sobie. Zainstalowac i wziąć pieniadze to kazdy potrafi a poźniej bujaj sie Pan sam. Nie polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Farsa

Reduktor wyslany i przesylka wrocila nieodebrana!!!!
Tak czy inaczej wyslany z dobrej woli...klient w zwiazku z przeprowadzka zmienil gwranata, po czym i tak jezdzil do jeszcze innego warsztatu (bo ma blizej!!) to kto wkoncu wykonuje naprawy gwarancyjne??!! Reduktor nie powinien zostac wyslany do byle jakiego warsztatu tylko do autoryzowanego warsztatu.

A wymiana filtrow w trojmiescie kosztuje prosze pana 150zl, jestesmy konkurencyjni :)

Za publiczne oszczerstwa kierujemy sprawe na droge sadowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

HAHAHAHA 150 zł za wymianę filtrów. nigdy tyle bym nie dał. Wole kupić filtry na allegro za 5 zł sztuka filtr fazy lotnej i za 3 zł filtr fazy ciekłej. Wymieniam sobie sam za darmo. Teraz już wiemy ile serwisy potrafią na nas zarobić przebitka 1200% jeżeli licząc że wymiana kosztuje 100zł !!!! Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zmienil pan gwaranta na inny warsztat wiec z jakiej racji ja mam go wyslac skoro nie jestem gwarantem!!!
Tak czy inaczej reduktor zostal wyslany z dobrej woli...ale do jeszcze innego warsztatu (bo klient ma blizej!!) to kto wkoncu wykonuje naprawy gwarancyjne??!! Reduktor nie powinien zostac wyslany do byle jakiego warsztatu tylko do autoryzowanego warsztatu.
Przesylka i tak wrocila z powodu jej nieodebrania :)

A wymiana filtrow w trojmiescie kosztuje prosze pana 150zl, jestesmy konkurencyjni :)

Za publiczne oszczerstwa kierujemy sprawe na droge sadowa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1