Marek strażak - ocena (1) Z usług warsztatu korzystam od lat , fachowość i pełen profesjonalizm. Wizyty... Marek strażak Mateos - ocena (1) Świetni fachowcy w każdej plaszczyznie, auto zawsze naprawione na tip/top.... Mateos Mirosław - ocena (1) Większość tych ocen jest zdewaluowana i nieaktualna , ze względu na to że pod... Mirosław
Honda CR-V 3 - ocena (1) Szybko i profesjonalnie. Prawdziwy fachowiec. Honda CR-V 3 Pawel - opinia (2) Szybko, milo, sprawnie, tanio. Bardzo polecam ! Pawel Maja - opinia (1) Rewelacyjny serwis instalacji LPG. Profesjonalizm, terminowość i świetna... Maja Asia - opinia (1) Najlepsi eksperci . Polecam z czystym sumieniem . Asia Igor - opinia (1) Nie polecam !!! Straciłem czas i nerwy. Odstawiłem auto na umówioną godzinę,... Igor Damian - opinia (1) Polecam bardzo Pana Mirka. Zawsze znajduje najlepszy sposób naprawy. Nie... Damian 123 - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, krótki czas oczekiwania 123 CoCampi - opinia (1) Nie polecam!!! 17.10.22. Za wymianę reduktora gazowego do kuchenki w kamperze... CoCampi Kamil Mekel - opinia (1) Najlepszy fachowiec jakiego spotkałem. W mojej okolicy jest kilka firm... Kamil Mekel Ram - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejściei szybka obsługa Ram Jagoda - opinia (1) Jestem mega zadowolona z naprawy instalacji gazowej. Wcześniej byłam w... Jagoda Jerzy - opinia (1) Oddano samochod do rocznego przegląd instalacj BRC CzaKram w Oplu Astrze nie... Jerzy Paweł od Passata :) - opinia (1) Gorąco polecam pana Mirka. Konkretny facet, mówi co i jak, przez co nie owija... Paweł od Passata :) Patryk Kamel - opinia (1) dziękuje Wam za przerobienie mi samochodu na gaz. Przy tej cenie paliwa wasza... Patryk Kamel Grzegorz - opinia (1) Szybka i profesjonalna usługa. Polecam !!! Grzegorz Piter - opinia (1) Polecam z całą odpowiedzialnością. W przeciwieństwie do innych warsztatów... Piter Adam Toyota - opinia (1) Pełen profesjonalizm, chłopaki doskonale wiedza co robią, posiadają pełna... Adam Toyota