Wojciech - opinia (1) Wszystko super polecam. Sprawnie i szybko. Wojciech Adam - opinia (1) Polecam bardzo serdecznie, Pan Bogdan zna się na rzeczy Adam Bardzo polecam - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa . Polecam wszystkim . Bardzo polecam
Arek - opinia (1) Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla pracowników firmy lpg za... Arek Wojtek - opinia (1) Serwis instalacji gazowej w Shevrolet Aveo 213. Profesjonalnie,szybko i w... Wojtek Szymon - opinia (1) Montaż gazu to dobra inwestycja szybka i pewna stopa zwrotu kapitału. Mi... Szymon Marzena - opinia (1) Kilkukrotnie korzystałam z usług świadczonych przez firmę Poma i za każdym... Marzena Paweł - opinia (1) Pan Andrzej jest bardzo dobrym fachowcem od samochodowych instalacji LPG.... Paweł Grzegorz - opinia (1) Ja i moi znajomi nie raz korzystaliśmy z usług zakładu. Zarówno założone... Grzegorz Nigdy wiecej!!! (1) Witam, mam kawaleczek wiec pojechalem do nich gdyz wydobywal sie jakis... Artur Renault Fluence (1) Firma godna polecenia Robert Konofał instalacja BRC Toyota Avensis (1) Założyłam instalację BRC w najlepszej konfiguracji w nowej Avensis. Samochód... Ania Adam - opinia (1) W warsztacie zagazowałem w sumie 4 auta. Wszystkie instalacje zamontowane i... Adam Zawsze super (1) Ten warsztat LPG polecił mi mechanik od spraw "standardowych". Serwisowałem u... KF fachowiec w swoich fachu (2) Wszystko zrobione sprawnie i perfekcyjnie, auto jeździ bez zarzutów.... Jan świetni fachowcy! (1) Autko naprawione bardzo szybko, perfekcynie i tanio. Panowie nie robili... Anna Rewelacja! (1) Pan Mirek to bardzo dobry fachowiec, ktory przyjal mnie, mimo iz czasu... Corolla CG Świetny mechanik (1) Instalacja gazowa BRC założona w moim aucie pracuje znakomicie. Bardzo... Eugeniusz Super Fachowiec (1) Pan Marek, jest fachowcem jakich mało, w kwesti montażu instalacji gazowych.... Katarzyna Polecam (1) Gorąco polecam. Szybko sprawnie. Super miła obsługa. Moje Audi A3 1.6i z 2002... Krzysiek