CHRYSLER 300C (1) Profesjonalna firma ,znająca sie na żeczy fachowy dobór instalacji do modelu... WALDEK Polecam ten warsztat montażu lpg. (1) Warsztat wykonał instalację gazową naprawdę profesjonalnie.Bardzo dbają o... Darek Skutecznie i szybko (1) Polecam skutecznie dobrane części wszystko działa super JANUSZ WISSIOR
POLECAM ! (1) Szczerze polecam ten warsztat. Byłem już 3 raz na gwarancji lpg i nie... Hyundai Gorąco polecam (1) Decyzja o instalacji gazowej (Ford Ka) była bardzo dobra. Samochód pali ok... Urszula godny polecenia (1) Byłem bardzo mile zaskoczony jakością obsługi, fachowością i doradztwem w... malipiotr Nie polecam (1) Oddałem samochód na naprawę gwarancyjna. Po robocie panowie zażyczyli sobie... Klient Nie polecam (1) Pojechałem na przegląd gazu z dodatkowa informacja o problemie przez ową... Polak zakład godny polecenia (1) Krótki czas realizacji przystępna cena wysoka jakość dlatego zdecydowałem się... andrzej Polecam serdecznie (1) Polecam bardzo, dobrzy fachowcy, znają się na tym co robią. eorold11 Bomba! (1) Miło zaskoczony! Chłopaki zrobili kawał dobrej roboty, przełącznik tak... Grzegorz bardzo pomocni (1) Instalację,którą zepsuł inny gazownik pomimo niezgodności reduktora z... Konrad doby warszt (1) w tym warsztacie naprawę znają się na rzeczy robią to co lubią naprawili bez... danuta Polecam. Szybko, sprawnie i konkretnie. (1) Wszystko w umówionym terminie, zrobiono więcej niż się spodziewałam. Super. Natalia Warto ;-) (1) Sto procent warto polecic , nie mam zastrzezen od kilku lat,tanio i dobrze! Krzychu Polecam (1) Czasem jest problem, ze na gazie już coś nie działa, a na benzynie jeszcze... Arek zakład godny polecenia (1) zakładałam w tym zakładzie do dwóch aut tsi instalację gazową samochody... bożena polecam (1) gaz zalozony w tomgaz 7 lat temu, wszystko gra, chlopaki sa w porzadku,... tommy opinia (1) Znakomita obsluga znaja się na rzeczy u mechanikow auto było 2 tygodnie u... zdzislaw Polecam! (2) Trafić na dobrego lojalnego i rzetelnego mechanika, który nie wciśnie... klientka z Gdyni