Profesjonalna robota (1) Bardzo dobry warsztat. Robota wykonana rzetelnie i bez zbędnych komplikacji,... Bogdan Nie polecam (1) Omijajcie jak najdalej. Partacze Max uczciwi fachowcy (1) Jeden samochód serwisuję w tym warsztacie od kilku lat. Zawsze można... IrQ
Polecam. Prawdziwy fachowcy. (2) Instalacje zakładają jak dla siebie. Polecam! Edward Boczek montaż instalacji (1) Bardzo solidna i profesjonalna firma. Montaż mojej instalacji BRC przebiegł... zbigniew Uczciwie i fachowo (1) Byłam umówiona na przegląd instalacji gazowej, bo czułam drgania kierownicy... Elżbieta Gorąco polecam warsztat (1) Serdecznie polecam warsztat, fachowa obsługa. Szybko,sprawnie i bez... Ania serwis (1) Już mój 3 samochód serwisuję u Pana Stanisława. Pożądna firma .Kompetentny i... Piotr olek (1) W końcu znalazłem warsztat który rozwiązał mi problem z którym borykałem się... Olek Rzetelnie, skutecznie, szybko (1) Drugi raz korzystałem z usług tego warsztatu i kolejny raz mnie nie zawiedli.... Mariusz SUPER WARSZTAT LPG (2) Super serwis, jedno spojrzenie i usterka zdiagnozowana, urwane połączenie... Mirek Pruszcz Gdański Mercedes w 140 (1) Za****ste chłopaki. ogarnęli temat z naprawą której nikt w trójmieście nie... GRUBY Gorąco Polecam (1) Wszystko chodzi picuś glancuś. Jeżdżę już prawie rok i działa pięknie.... Karol Polecam (1) Skorzystałem z usług tego warsztatu i jestem zadowolony zarówno z... Artur Jeżdżę tanio - polecam (1) Mój peugeot pali 8L/100km LPG. Z instalacją nie miałem jeszcze żadnych... ja Astra G 1.6 8V 2000 7,5L/100km!! (1) Dziękuję bardzo za doradzenie świetnej instalacji gazowej i szybki,... Andrzej E46 330i 230KM 2001 spalanie LPG 13,5L/100km (1) Witam; z czystym sumieniem polecam ten warsztat. Instalacja w moim BMW... Paweł MAJSTERKOWICZOM MECHANIKOM ODRADZAM (4) Wymiana filtrów lpg banalna sprawa,każdy kto chociaż troche grzebie przy... Mechanik Mechanik (2) Witam, serdecznie. około 2 lata temu została zainstalowana instalacja gazowa... Karol bardzo zadowolony (1) czysto i terminowo. Samochod umówiony na konkretny dzień i godzine ,od razu... Władek