Polecam (1) Krótki czas oczekiwania na naprawę. Wysoka jakość oferowanych usług. Pan... Kamila warsztat który był w stanie pomóc (1) zjeżdziłem masę zakładów itrafiłem do tego warsztatu z instalacją KOLTEK... kanil godny polecenia (1) Warsztat w pelni profesjonalny. Pracownicy z doswiadczeniem i specjaistyczna... radoław
Zdecydowanie polecam (1) Polecam w 100%, prawdziwi fachowcy, w ciągu jednej wizyty zdiagnozowali... Bartosz Fachowe podejście do sprawy (1) Godny polecenia warsztat i fachowe podejście do sprawy;Pozdrawiam Toyota camry zawór instalacji ga Polecam (1) Pełna profeska, jak do tej pory zero problemów . Ford Maverick 3.0 6V Mario Darek - opinia (1) Panowie wiedzą co robią nie brak im umiejętności i doświadczenia. Szczerze... Darek Polecam! (1) Warsztat polecił mi kolega. Nie zawiodłem się, auto wyregulowane bardzo... Krzysztof Gaz niedziałał. (1) Super szybka diagnoza od ręki czas naprawy 0,5 godz. Koszt: diagnoza i... Zadowolony klient z N.Portu Firma godna polecenia. (2) No cóż, tyle dobrego napisano już tutaj o firmie, że trudno dopisać coś... Leszek Idealna naprawa (2) Jestem mile zaskoczony szybkością i jakością naprawy. Cena też bardzo dobra,... Andrzej Kierowałem się opiniami na trójmiasto.pl oraz znajomych ale trochę się zawiodłem (1) Po założeniu instalacji zaczęły się problemy musiałem jeździć po kilka razy... Pechowiec Audi 1.8t lpg (1) Polecam tą firme. Wszystko zgodnie z obietnicami działa i ładnie zrobione.... Artur Polecam ten warsztat i jakość i dobór inst.LPG (1) Gorąco polecam usługi świadczone przez warsztat Pana Stanisława! Solidność i... ŁukaSz Slas Stale tam serwisuje (1) Stale serwisuje tam swoje samochody. Poradzili sobie z problemem z ktorym... Maks super zakład (1) super warsztat pełen profesionalizm Szczerze polecam serwis. Bardzo... ryszard matiz (1) Po kontakcie tel wizyta w ciagu godziny, szybka analiza, diagnoza, naprawa,... TK zadowolony klient (1) Jestem pod wielkim wrażeniem odnośnie jakości obsługi. Fachowe doradztwo,... krzysztof Polecam (1) Jednym słowem polecam. Gaz wstawiłem w 2015 roku. Miałem problem z odpaleniem... Rafał miła i żetelna obsługa (1) Serwisuję w tym zakładzie swoje dwa auta od lat państwo zawsze udzielą... alicja