Szybko tanio i profesjonalnie. Usterka usunięta w około 20 minut. (1) Polecam! Igor Zadowolony klient (1) Warsztat zdecydowanie profesjonalny, jestem bardzo zadowolony z szybkiej i... KRZYSZTOF Super firma, profesjonalizm i dbałość o klienta :) (1) Jestem pod wielkim wrażeniem odnośnie jakości obsługi. Fachowe doradztwo,... Włodek
Świetny poziom obsługi (1) Zainteresowanie klientem, poziom fachowości, potężna skarbnica wiedzy i dużo... Marian Bardzo dobry serwis z przystępnymi cenami (1) Szczerze polecam serwis. Bardzo profesjonalna obsługa, szybka diagnoza i... Hydraulik Brak profesjonalizmu (1) Ciągle występująca usterka (powyżej 110 km zapalał się check engin i samochód... Łukasz Profejonalny montaż instalacji LPG (1) Panowie w pełni profesjonalny sposób podchodzą do tematu. Montaż instalacji... Marek Awaria podczas podróży (1) Jechałem z Gorzowa Wlkp. Do Gdyni na badania podczas dojazdu juz na miejsce... Jarosław Audi 1,8 T w quattro (1) Jestem zadowolony z instalacji i obsługi. Instalacja miała początkowo pewne... Karol Instalacja LPG naprawiona po innym warsztacie (2) W kwietniu 2016 montowałem LPG BRC w jednym z "polecanych" warsztatów w... kierowca Dobra robota (1) Polonez 1,6 Vectra 1,8 Omega 2,0 Kolejne auto też tu zamontuję. Solidne i... Olek Dobry warsztat. (2) Robiłem u nich 2 auta, opla calibrę i volvo xc 70. Nic się nie dzieje, nie... Grzegorz Oszukana (2) Banda oszustów i tyle. Za kawałek taśmy i bezpiecznik oraz 10 min. pracy,... Aneta Bez fuszery (1) Bardzo dobry serwis - szybko, fachowo, bez naciągania. Co się okazało... R Farsa (4) Instalacje OPTIMA posiadam połtora roku. Jeździłem bezawaryjnie prawie rok... Klient Ceed 1.4 (1) Polecam gorąco ten zakład. 100% profesjonalizmu. Grzegorz Pytajcie o ceny! (2) Nie polecam! Samochód samoistnie przełączał mi się z benzyny na gaz.... adam Polecam! (1) Pragnę zarekomendować usługi warsztatu Pana Stanisława. Konkretnie i... Bartosz Krzyżanowski NIE POLECAM (4) Zdecydowanie odradzam wizytę w tym warsztacie. Umówiłem się na wymianę... Odradzam To fakt są dobrzy !!! Nie sądziłem, iż znajdę kogoś kto zna robotę i nie pieprzy głupot ... (1) Witam, na swojej instalacji przejechałem już prawie 200 000 tys. była... TM