Ocena (1) Szybko, sprawnie, solidnie i rzeczowo. JT polecam (1) Polecam - zakładałem instalację do swojej Toyoty E11 z 2001 w listopadzie... Piotr Ł. fałszywe opinie (1) Ciekawe czemu ponad polowa opini jest napisana z tego samego IP ??? Greg
A6 (1) Audii A6. Przejechane na gazie 30000 km. Póki co wszystko ok. Instalacja... JKzB Autronic 700 (1) Przyjechałem z instalacją starej generacji, zaniedbaną, przy której było... Radek Wymiana (1) Wymiana listwy i filtra 650zł Faktura? doliczam 23% zrozumiałbym jeszcze że... Sawa toyota avensis 2013 super zadowolony klient (1) zamontowalem w firmie Ptak instalacje poniewaz jezdze trasy rzędu 50 km... jarek nie zawiedli (1) odwiedziłem kilka warsztatów gdzie naciągali mnie tylko na kasę i w gascarze... Artur Instalacja gazowa (1) Volvo zagazowane, fachowa robota, jestem bardzo zadowolony. Tomek Nigdy więcej!! Nie polecam!!! (3) Witam i nie polecam tego zakładu nie dosc ze zj... robote to jeszcze sie... MICHAŁ Dobry ale b.drogi (1) Za tę samą uslugę w tym warsztacie miałbym zaplacić min.700 (tak okreslono),... Wittar dobry warsztat (1) Uważam że firma Gascar jest godna polecenia, zamontowała instalacje w moich... Waldek polecam 100% (1) bardzo dobra fachowa i uprzejma obsługa w normalnej cenie bez zdzierania i... mercedes s430 LPG (1) Polecam gazownikow z Golpg!! Po zalozeniu instalacji nawet jej nie widac pod... Mich polecam każdemu (1) sam dwa auta mam zrobione u Pana Stanisława i wszystko rewelacja pojemności... ja Super! (1) W dniu dzisiejszym Panowie naprawili mi instalację, której nie chcieli nawet... Kaja Nabijanie w butelke (1) Niejaki Mirek bez potrzeby potrzeby wymienił mi listwe wtryskowa gazu i... Sarenka Bmw e39 (1) Problem z moim samochodem zaczął się w innym warsztacie ponieważ człowiek nie... Bartek bardzo pozadny warsztat i solidnie zrobione i mila obsluga (1) bardzo dobry warsztat polecam miałem problem bo auto nie chciało się... renault megan z pruszcza Polecam!!! (1) Powiem krótko, pełny profesjonalizm. Instalacja Koltec o której inni... kozik