Warszat LPG godny polecenia (1) Zarówno instalowałem jak i serwisowałem instalację gazową BRC w tym... Włodzimierz Kesler polecam (1) zdecydowanie polecam ten warsztat,panowie poprawili to co zepsul inny... marek Pełen profesjonalizm (1) Witam, zdecydowałem się na wstawienie BRC do mojej Merivy. Poszukałem na... Filip
Bardzo dobry warsztat (1) Przemiły właściciel firmy, prawdziwy pasjonat motoryzacji. Wiedział bardzo... Grzesiek super (1) Co tu dużo pisać. Instalacja gazowa w samochodzie moim - szybko, tanio i... Wojtek Bardzi dobry warszta (1) Witam, nie wiem jak z historią powyżej było natomiast ja mam bardzo ale to... Michał dt gas system (1) omijac ta firme z daleka, mam ich gaz, to tragedia ciagle cos sie dzieje cos... myroll Kas - opinia (1) Byłam tam ostatnio, ponieważ polecił mi znajomy. Jeżdzę peugocikiem w... Kas Oby tacy fachowcy byli wszędzie. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tego Pana. Oprócz regulacji jakiej dokonał w... Małgorzata Profesjonalnie nie zawsze będzie tanio. (1) Odwiedziłem ten zakład jako kolejny z moim autem w którym nikt nie umiał... Leszek Agresywny pracownik (1) Właściciel warsztatu wydaje się być solidny bo z reklamacją nie ma problemu,... klient lepiej omijac !!!! (1) omijajcie ten warsztat partacze nie potrafią dobrze zakłada lpg,panowie... Tomek polecam bo wszystko gra jak należy (1) Zagazowałem w Pomie Chryslera Voyagera 1999 3.3 V6. Instalacja AC wtrysk.... Voyager