Polecam (1) U Pana Sławomira robiłem kilka poprawek i regulacji ,mimo ,że często wpadałem... Tomek Jeep Grand Cherokee (1) Rewelacyjna obsługa . Diagnostyka usterki znaleziona od razu Naprawa... Karol Michalski Polecam!!! (1) Witam. Chcial bym wszystkim polecic ten warsztat, jest naprawde tanio i gaz... Ja
warsztat godny polecenia (1) miła obsługa, szybko, tanio i profesjonalnie. KKA prawdziwi fachowcy (2) Mam XC 90 ,podobno bardzo nietypowe i nielubiące gazu(według tych co mi... robert Jeep Grand Cherokee `00 4.7l (2) Czujnik położenia wału. Szybka diagnoza, zamówienie niezbędnych części oraz... kermitV8 fachowcy (2) Właściciel jest konkretnym i rzeczowym fachowcem,od którego można dowiedzieć... Honda CIVIC Przebudowa Auta na Gaz SKODA FABIA 1.2 (2) W odpowiedzi na Pana post chcę przedstawić swoja wersję zdarzenia jakie Pan... Jarosław Rostkowski kolejny montaż (2) o tej firmie słyszałem już dawno temu ale pierwszy raz skorzystałem jakieś... paweł Zdecydowanie odradzam! (1) W grudniu mój samochód odmówił posłuszeństwa, został odholowany do warsztatu,... M.Krasucka Przebudowa Auta na Gaz (3) Czytajac Reklamowke tej Firmy w Internecie o przebudowie na Gaz NA... Edmund Klein INSTALACJA NOWY JEEP GRAND CHEROKEE -DUŻY PLUS DLA WARSZTATU (1) Firma duża z poważnym zapleczem technicznym. Z tego co wiem montują kilka... KMA Jak najbardziej polecam!!!1 (1) Polecam wiedza co robia i nie zajmuje im to całego dnia i jak na omegas ceny... Piotr BMW 325 (2) powiem krotko - naprawde pozadne chlopaki - polecam- auto śmiga na gazie... BMW Z PRZYJEMNOŚCIĄ POLECAM (1) Cztery lata temu założyłem u nich gaz. Od tamtej pory wykonuje u nich... Andrzej Polecam (1) moze niejataniej ale jak chce sie miec ladi renzo to sie płaci a nie... Piotr Naprawa instalacji (1) na gazie po przejechaniu okolo 1km. samochod strasznie słabnie i niechce... Anonim napewno fachowcy (1) wszystko było ok gdyby nie to że właściciel trochę nerwowy ponieważ nie każdy... warzyww Jak dla mnie nr 1 (1) pełen profesjonalizm, miła obsługa, szczerze polecam każdemu Kris solidny warsztat, polecam!! (1) Zakład jak najbardziej godny polecenia,widać, że Pan Stanisław Buczak zna się... Luki