cezar - opinia (1) szybko,tanio,dobrze cezar Polecam zdecydowanie! (1) Witam, polecam ten warsztat ze względu na wysoką jakość usług oraz fachowe... Michał Polecam! (1) Polecam wszystkim ten warsztat, robię u nich przeglądy gazowe oraz rożne... Hondziarz
Godne polecenia ;-) (1) Bardzo miła obsługa, panowie tłumaczą wszystko w sposób jasny i zrozumiały.... Sylwia POLECAM INNYM (1) Profesjonalne podejście do sprawy,bardzo dobry kontakt,jestem bardzo... Marcin NEGATYWNA (1) Niestety nie ma dobrego zdania na temat tego warsztatu. Dwa lata temu... Marylek PROFESJONALIŚCI (1) Polecam ich jako jedynych znanych mi profesjonalistów z branży samochodowych... Marylek śmiało polecam (1) Witam, w listopadzie 2008 roku założona instalacja BRC SQ24 do mojego aut... pablosan Auto Gaz (1) Profesjonalne podejście do sprawy. Wyczerpujące odpowiedzi na wszystkie... Bart PROFESJONALIZM PRZEDE WSZYSTKIM (1) Z całym sumieniem polecam ato gaz MSN i jego warsztat dla wszystkich którzy... Piotr fachowa obsluga (1) już kolejny raz korzystam z usług tego serwisu i jestem naprawdę zadowolony!... Paweł Sawicki Warto się udać po naprawę lub po nową instalację. (1) Przy pierwszym autku występowały dość nietypowe usterki instalacji (5... Michał ZDECYODOWANIE POLECAM (1) Długo szukałem punktu instalacji gazowej z uwagi na fakt iz posiadam w miarę... MJ Wymiana reduktora i inne (1) Autko (opel astra) gasło na jałowym. Inny gazownik polecił wymianę reduktora... Grzegorz Polecam. (1) Założona instalacja w 2007 r.Do tej pory przejechałem ponad 180200 km. Jedyne... kierowca - instruktor Polecam! (1) Warsztat w pelni profesjonalny. Pracownicy z doswiadczeniem i specjaistyczna... Robert kompetentna obsługa, profesjonalne podejście (1) Nad moim autem nie jeden mechanik rozkładał ręce i bagatelizował problem.... Agnieszka zdecydowanie polecam (1) w grudniu kupiliśmy zmężem samochód i zdecydowaliśmy się na instalację gazową... lucyna Polecam :) (1) Przyjechałam jako niezadwolona i załamana klientka innego warsztatu na... Zadowolona klientka NIE POLECAM (2) Ja nie polecam tego warsztatu, lepiej założyć w innym warsztacie. A powiem... DD