lpg do audi 90 2.3 ng (mechaniczny wtrysk) (2) zakład w pełni profesjonalny.Jako jedyni podjeli sie zagazowania bardzo... hakan Najlepszy gazownik (1) Witam, Pan Stanisław to najlepszy specjalista w swoim fachu, założyłem już u... Marcin Patyna POLECAM (1) Z MOJEJ STRONY OPINIA JAK NAJBARDZIEJ POZYTYWNA, TRAFNA DIAGNOZA, SZYBKA... MANIO
Rewelacja!!!! (2) Szczerze polecam wszystkim, 2 miesiace temu pan Dariusz instalował mi gaz,... rychu gaz (1) instalacja założona u ESTKA działa bez zarzutu po 15tyś km. zaraz po montażu... grzegorz LPG w HEMI (1) Witam wszystkich. Zostałem klientem firmy Auto-System ponad rok temu, kiedy... Krzysztof Potwierdzam opinie o profesjonalizmie (1) Czyta jąć te i inne opinie na specjalistycznych forach oraz za namową kolegi... Darek Pozytywne nastawienie (1) 1.Konkretna diagnostyka 2. Wycena naprawy 3.Realizacja zamówienia w terminie... Michał Najlepszy warsztat LPG w 3mieście! (1) Panowie z Olgierda to prawdziwi fachowcy. Z dużym zaangażowaniem podchodzą do... piki Wypas (1) Zanim zdecydowałem się na LPG nasłuchałem się różnych negatywnych opinii na... Olsen Pełen profesjonalizm (1) W lipcu zeszłego roku założyłam w tym warsztacie instalację gazową w swoim... Anna Łukasiewicz Fachowcy (1) Auto-System 81-853 Sopot Al.Niepodległości 705/707 tel. (058) 555-00-11... PYTON Polecam z czystym sumieniem (1) Sprawdzilem wiele zakladow i kazdy byl przecietny. Odnioslem wrazenie, ze... M6 ...jakich mało (3) Przed kilkoma dniami około godz 17.40 podjechałem pod zakład tego... Piotrek Polecam szczerze (1) To jeden z niewielu warsztatów do którego mam pełne zaufanie..pełen... Karol Jeep Grand Cherokee (1) Usługa została wykonana profesjonalnie i bez problemowo Począwszy od... Karol. W. Osobiście polecam (3) Profesjonalna obsługa, przystępne ceny!!:) pozdrawiam serdecznie Nasty polecam (3) Warsztat polecił mi poprzedni właściciel mojego auta. Polecam, problemem są... A. Byłem montowałem i polecam (1) Facet wie co robi elegancko wszystko zamontowane żadne kable się nie walają... DD Żwby wszyscy mechanicy tacy byli! (1) Pełen profesjonalizm i brak kolejek. Ceny nie są najniższe ale zdecydowanie... Michał