Odradzam wizytę (1) Korzystałem z ich usług kilka razy. Pierwsze zgłoszone problemy z LPG... Dawid toyota RAW4 (1) W tym warsztacie zamontowano mi instalację lpg do mojego auta {hybryda} moja... danuta serwis na plus !!! (1) Od kilku lat serwisuje opla chociaż mieszkam na zaspie i nie mam nic do... stały
John - opinia (1) Polecam serdecznie. Zrobiłem tam już kilka aut. John Polecam ten warsztat (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Szybko i sprawnie. Polecam Piotr Szybko, sprawnie, bez problemu ! (1) Jestem naprawdę zadowolona, warsztat polecił mi znajomy i warto było. Auto... Aleksandra Fachowcy jak znalazł (1) Po odwiedzeniu kilku warsztatów zdecydowałem się na MSN i nie żałuję panowie... marek Polecam (1) Skorzystałam z usług tego warsztatu i jestem zadowolona zarówno z... Aga Jeep się (1) Szybka pomoc przy awarii,skuteczna pomoc i bardzo uczciwe podejście do... Cherokeez Kolejne auto jak zawsze niezawodnie! (1) Polecam, kolejne auto zrobione bez problemów, auto podstawione z rana a... Sebastian Punto Evo (2) Świetna obsługa, wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm. Dodatkowa usterka... Marcin Warsztat godny polecenia. (1) Korzystam z usług Auto-Gaz Pana Stanisława Buczka od ubiegłego roku. Jestem... Elżbieta Renault grande Espace (1) Korzystam z usług warsztatu od ponad trzech lat, począwszy od założenia... Sebastian polecam (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa.Panowie mechachanicy znają się na swoim... Magda Najlepsi (1) Panowie to istni magicy. Przyszedłem z problemem, którego nie mogli inni... Grzegorz skoda octavia (1) witam wszystkich czytających tą opinię , która oczywiście jest bardzo... Cezary bardzo dobry punkt (1) Znakomita obsługa pod każdym względem . Od kiedy zdecydowałem się na auto z... Zbigniew PEŁEN PROFESJONALIZM (2) Chciałam złozyc serdeczne podziękowania za przywrócenie do... Joanna Mitsubishi OUTLANDER 2.0 2015 rp (1) Sprawnie / Profesjonalnie / Absolutnie polecam. Mam zainstalowana instalacje... Maciej Chiptuning (1) Polecam, moja caravelle po chiptuningu na hamowni zyskała drugą młodość i 36... Bodzio