SPRAWDŹ TEN SALON. POLECAM (1) W salonie byłam juz wiele razy. Polecam go bo jest naprawde tego wart.... MARTA 21 Zadowolona (1) Często zmieniam salony kosmetyczna ale w tym pozostane na dłużej.Jakość... Olka Każdy będzie zadowolony (1) Z salonem jestem związana od dłuższego czasu. U Pani Moniki bywam dość... Aurelia
Wzór dla innych salonów (1) Pierwszy raz by³am w salonie i uwa¿am ze jest to wzór dla innych... Klaudia1 Super salon! (1) Świetna obsługa - juz polecilam wszystkim swoim kolezankom! :) jusia Mistrzyni Polski robi piękne zdobienia. (1) Była to moja 3-4 wizyta w salonie. Wszystkie wizyty były bardzo udane.... Jolka 99 wierna klientka poleca (1) U Pani Moniki byłam pierwszy raz w 2005r. W przeciągu tych kilku lat... Sonia 32 PIĘKNIE!!! (1) Jako nowa klientka uważam że salon ma naprawde duże możliwości. Duze... Ewcia 03 100000% ZADOWOLENIA!!! (1) Nie ma co ukrywac ze jestem bardzo zadowolona!!! Pani Monika jest "wielka"... beatkaaa Bardzo interesujący salon w Gdańsku. (1) Nie mogę powiedzieć że jestem stałą klientką ale zdażyło mi sie kilka razy... Natasza1 Ciepło polecam (1) Pierwszy raz odwiedziłam salon na Rogaczewskiego. Pani kosmetyczka szybko... Aleksandra ZAWSZE ZADOWOLONA. POLE AM !!! (1) Jako stala klientka Pani Moniki moge smialo powiedziec ze kto odwiedzi salon... KAMILA 78 Piekne rzesy za przystepne pieniadze. (1) Moja ocena salonu jest wysoka I zasluzona. Pani kosmetyczka robila mi rzesy I... Agnieszka 23 Salon na 6+ (1) Jestem stałą klientką Pani Moniki. Jej pracę oceniam wzorowo!!! Podejście,... Kasia Warto zaufać (1) Byłam u Pani Moniki po raz pierwszy, ale na pewno nie ostatni. Wcześniej... Paulina super! (1) Jestem stałą klientką pani Moniki, zarówno jeżeli chodzi o paznokcie, jak i... MadziaK