pasjonatka (1) Od zawsze borykalam sie z trądzikiem.Był on moim utrapieniem i nikt nie... Karolina Najlepszy salon w Trójmieście (1) No cóż jakbym miała zacząć wymieniać z czego jestem zadowolona to zabrakłoby... Neve Ja - opinia (1) Usługi wykonywane na wysokim poziomie, klient wychodzi zadowolony :) Godny... Ja
Pelen profesjonalizm!! (1) Witam, po przeczytaniu opinii kilku salonow wybralam ten. Dzisiaj zrobilam... Magdalena Polecam!! (1) Pani Monika to wspaniała osoba i przede wszystkim wielka profesjonalistka... Ola Daria Zielińska - opinia (1) Salon jest rewelacyjny, zawsze fantastyczna obsługa. Przystepne ceny,... Daria Zielińska mila - opinia (1) Obsługa przemiła, przesympatyczna. Z całego serca polecam... nigdy nie... mila SALON GODNY POLECENIA (1) Każdy chcący skorzystać z salonu kosmetycznego chce mieć pewność , że trafił... Karola Salon Fashion&Beauty (1) Polecam Wszystkim Panią i Paną również :) salon Moniki Kupień, to pełen... Hanutka rewelacja (1) Pani Monika to mistrzyni nie tylko od paznokci! Ufam jej bezgranicznie i... Madziak Pola - opinia (1) Uczęszczam do salonu Pani Moniki od około roku. Wcześniej robiłam rzęsy w... Pola Swietłana - opinia (2) ...Coż jestem wieloletnią klientką Pani Moniki , zawsze jestem bardzo... Swietłana nie jestem zadowolona (2) Bylam na zabiegu pilegnacyjnym twarzy i musze przynac ze tam gdzie chodze od... Joasia polecam (1) polecam salon z uwagi na precyzje wykonywanych w nim zabiegów.klimat i cale... Aleksandra Polecam pazury i masaże! (1) W salonie byłam 3-5 razy i mogę z pełną uczciwością oświadczyć, że jest w... Klaudia Polecam (1) Poszłam do salonu gdyż moja znajoma bardzo mi go polecała.Każde jej słowo... J.L. Cudowne rzęsy!!!!!!! (1) Kosmetyczka jest stworzona do przedłużania rzęs. Zrobiła cudowne mojej... Wiola SUPER! POLECAM! (1) Polecam wszystkim Salon Pani Moniki, Zdecydowałam się na makijaż... E. Strzał w 10 !!! (1) Szukałam dobrego salonu na Trojmiasto.pl Odwiedziłam Fashion&Beauty. Klasa... Otylia Coś dla mnie :) (1) Na salon natknęłam się w internecie. Postanowiłam sprawdzić, czy jest... Eliza J.