Fasolka, Szczypiorek i Śledź

Temat dostępny też na forum: Fasolka, Szczypiorek i Śledź
Opinie do spektaklu: Fasolka, Szczypiorek i Śledź.
Fasolka, Szczypiorek i Śledź
Beata Szreder

FASOLKA, SZCZYPIOREK I ŚLEDŹ - komedia wierszem, autorstwa Beaty Szreder, dla dzieci i dorosłych.

Rzecz o tym, jak dobrze być dzieckiem i "nie poganiać" teraźniejszości, a więc nie spieszyć się do bycia dorosłym. Walory edukacyjne: teatralna bajka w bajce pod hasłem: "zabawa w teatr" oraz przybliżenie najmłodszym widzom fauny i flory Morza ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Idziemy :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

mój pierwszy spektakl

Świetna dykcja, doskonała interpretacja, tekst opanowany perfekcyjnie, scena kolorowa, trochę nie rozumiałam treści, i za mało było interakcji z dziećmi, ale i tak mi się podobało.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

niedziela

Wartka akcja, cały czas coś się dzieje. Długi tekst pisany wierszem (dla dzieci 4-10 , młodsze nie wytrzymują). Scenki rodzajowe (typu Mucha) są dobrym przerywnikiem, muzyka odświeża. Fajnie ,że są propozycje dla dzieci wymagające słuchania tekstu (zabawa słowem).
PS. Czy ktoś znalazł "lukrowany statek" ? :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fasolka i Szczypiorek - plaża Sopot

Poszukałem w net'cie i znalazłem "Fasolka Polka i Szczypiorek Florek ".
Tu mamy dalszy ciąg jak rozumiem (widz z godz. 11'tej) . Kiedy zatem wznowienie cz.1? ...bo junior ciekawy :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Awantura w Chioggi (16 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Awantura w Chioggi . "AWANTURA W CHIOGGI" Carlo Goldoniego w reżyserii...

Stosunki na szczycie (9 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Stosunki na szczycie . "Stosunki na szczycie" Edwarda Taylora zaczynają...

Madama Butterfly (7 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Madama Butterfly . "Madama Butterfly" Giacomo Puccini Opowieść o...