Fatalna jakosc.

Jako wlasciciel kilku mieszkan, garazy oraz komorek w Redzie - w gettcie - przy mlynie, potwierdzam wszystkie negatywne opinie napisane w tym portalu. Moge jeszcze dodac, ze nowo zawiazane wspolnoty mieszkaniowe, dzialaja conajmniej nieporadnie i nie maja szans w walce z Semeko aby np wymusic poprawki niepoprawnie wykonanych prac w budynkach. Sprzedac ten caly balagan jest rowniez ciezko, poniewaz wokol jest pelno nowo budowanych mieszkan. Cale osiedle budowane jest na podmoklym terenie co w polaczeniu ze zle wykonana izolacja fudamentow powoduje wilgoc, smrod i grzyb w piwnicach itd.
Jest jeszcze wiele rzeczy o ktorych mozna by pisac, ale krotko mowiac: OMIJAC Z DALEKA - tego nieuczciwego DEWELOPERA!!!
popieram tę opinię 81 nie zgadzam się z tą opinią 37

Re: Fatalna jakosc.

jako "...właściciel KILKU mieszkań, garaży i komórek..." żeś się popisał utopieniem kasy; dziwne, że po pierwszym razie nie zauważyłeś swojego pseudo "błędu", a poza tym nie zapoznałeś się z terenem na którym budują; śmiechu warta opinia o ... wystawiającym
popieram tę opinię 32 nie zgadzam się z tą opinią 75

Gowno ci do tego palancie.
popieram tę opinię 73 nie zgadzam się z tą opinią 36

Nie bądz taki mądry tępaku i martw się o siebie.
popieram tę opinię 69 nie zgadzam się z tą opinią 38

widzę, że Artur i oszukany prezentują ten sam, wysoki poziom
Podpowiem w takim razie reszcie: Zignorujcie ich opinie, bo jak widać nie są to obiektywne wypowiedzi
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 66

tak czy inaczej gówno ci do tego ćwoku.
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 36

A ja wam napiszę coś nie wyzywajcie się na wzajem jeśli chcecie zobaczyć fatalną jakość to zapraszam do swojego bloku przy Młyńskiej 7/b w Redzie i zejść na poziom -1 itam zobaczycie sami jaką jakość prezentuje
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 77

http://www.redamlyn.fora.pl/viewimage.php?i=463 zobacz tutaj
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 28

http://www.redamlyhttp://www.redamlyn.fora.pl/viewimage.php?i=441 n.fora.pl/viewimage.php?i=455 i tutaj też
popieram tę opinię 62 nie zgadzam się z tą opinią 28

Artur jako mieszkaniec os. przy mlynie i lokator wspolnoty przy mlynskiej 11 i 13 opanuj sie bo prezentujesz poziom ponizej wszlkich norm
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 60

te zdjęcia to jakaś masakra dobrze że am nie mieszkam!!!!
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 18

to nie masakra to żeczywistość ale dobre jest to że usuwając grzyba skuli tynk zatynkowali i wykafelkowali i twierdzą że zrobili swoje i znowu usuneli przyczynę a nie skutek.Daję im jeden rok i mamy powturkę.
popieram tę opinię 59 nie zgadzam się z tą opinią 22

i się stało po 5 miesiącach jak położyli kafelki na grzyba zaczyna znowu wyłazić nie ma jak dobra ekipa z semeko wszystko zakryją
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie jestem ani mieszkancem ani lokatorem - jestem oszukanym wlascicielem. Reprezentuje swoje poglady oraz opisuje wlasne doswiadczenia.
Tak to prawda, zaufalem tej fimie jak setki innych osob.
Po trzech latach w piwnicach, garazach czy klatkach schodowych jest wilgoc, grzyb oraz smrod. Garaze, piwnice i klatki schodowe byly regularnie zalewane.
A tu jakis pracownik takiej firemki sugeruje, ze jestem lekkomyslnym naiwniakiem.
FAKT, w pewnym sensie popelnilem duzy blad - zaufalem fachowcom firmy SEMEKO.
Jednak nie jakiemus "anty-arturowi" mnie oceniac.
To byl besposredni atak na moja osobe.
A tu koncza sie zarty.
"Smierc frajerom!"
popieram tę opinię 60 nie zgadzam się z tą opinią 21