Fatalna obsługa-recepcja

Zapisałam się do tej przychodni do lekarza rodzinnego -rejestratorka dała mi dokumenty do podpisania, zapytałam czy mogę wogóle wybrać lekarza na co ona odparła ze własnie mnie zapisała, na to ja czy to nie jest tak ze ja mogę wybrać ? odpowiedziała do kogo bym chciała, ja na to ze do lekarza danej specjalizacji na to rejestratorka odp ze osoba do której mnie zapisała własnie ma taką specjalizację, której poszukuje.., w domu patrze w internet i jak byk pisze ze ten lekarz ma inna specjalizację niz mi rejestratorka powiedziała, zadzwoniłam tam ze zaszła jakas pomyłka, na to usłyszałam ze mam isc juz na pierwsza wizytę bo szkoda terminu natomiast potem podejsc do recepcji i sie przpisac i tu napotkałam na opór innej rejestratorki, ze wymyślam, że pewnie potem znów będę chciała zmienić, w mojej obecnosci skarzyła do innych koleżanek na mnie -zachowując się bardzo niegrzecznie, zapytałam o specjalizację lekarzy-to usłyszałam ze lekarze nie chwalą się im swoimi specjalizacjami, k
azała mi się przejsc po lekarzach i zapytać ich jaką mają specjalizację, powiedziałam ze nie muszą się chwalić, na stronie internetowej jest tylko szkoda ze pracownice nie maja pojęcia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Fatalna obsługa-recepcja

dzwonię,dzwonie,dzwonie, na wszystkie kolejne numery . ZERO reakcji. Po co są telefony? Czy tylko do rozmów prywatnych personelu medycznego?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0