Byłam stałą klientką tej restauracji, pomimo, że wystrój wnętrza i czystość stolików pozostawia wiele do życzenia. Natomiast same dania kuchni indyjskiej są bardzo smaczne.
Wiele razy miałam okazję obserwować brak profesjonalizmu obsługi, kelnerki nieprzyjemne, naburmuszone, jakby złe, że w ogóle muszą obsługiwać klientów. Wiele razy czułam się jak intrus, a nie gość w restauracji. Poza tym nie interesują się gośćmi, tylko plotkują przy barze, długo trzeba czekać by ktokolwiek podszedł, ja zwykle w efekcie sama po podchodziłam do kasy i płaciłam rachunek. Raz gdy zamówiłam przystawkę kuchni tajskiej, dostałam "danie" odgrzewane w mikrofali! Widziałam przez przypadek przez okno, jak kucharz je przygotowywał. Czary goryczy dopełniła bardzo nieprzyjemna obsługa telefoniczna, podczas zamówienia na wynos. Bardzo szkoda, bo same dania kuchni indyjskiej są naprawdę bardzo dobre. Ktoś powinien zgłosić ten stan rzeczy do właściciela, bo tracą przez to klientów. Ja sama będę omijać tą restaurację szerokim łukiem.